ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ko prica o svetu? Pricam o Srbiji i nasem narodu. Mada grupa Abba i Celine Dion su jedni od najvecih svetskih zvezda, pa nisu iz novije istorije ESCa.
Mi smo u vise stvari kontraindikator nego indikator neceg dobrog

Kako je dobar pre party u Barseloni bio, gledam sve nastupe, zvuk je odličan, scena, za preparty i više nego dobra..
Ruslanina pesma "Wild dances" nije moj prvi izbor, ali ovaj nastup je super.. "FOOOR FREEEEEDOM" 💪💛💙🇺🇦

Hahaha, ništa novo sećate se šta sam rekao za iste... 🤭🤭🤭

Što su nekad bili azerski i turski fanovi to su danas španski i još gori.

A drskost, bezobrazluk, guranje u redu sa španskim fanovima da se uđe u Euro Village za finale u Torinu.. 😌😌😌

I onda nas čeka nova štenara, mada mislim da ne mogu bit lošiji od Talijana, valjda xD

• Haha
Reactions: Mrm
I onda nas čeka nova štenara, mada mislim da ne mogu bit lošiji od Talijana, valjda xD
Pa ne bi bilo lošije u smislu da imaju fanove, ima ko da se pobrine za te stvari, a i razlog za to. U Torinu nije bilo baš proper ESC žurki, klubovi nezainteresovani za ESC, nema fanova, u Euro Village je ušlo gomileeee lokalaca koji ne znaju doslovno ništa o Evroviziji, ali se dešava te nedelje u Torinu, pa kao ajmo u Euro Village, da sedimo na travi i cugamo pivo, a fanovi su ostajali masovno van Euro Village i onda ako nisi ništa bukirao za finale, ostaješ na ulici... 😒😒🤭🤭
U Liverpulu će biti da se plati 20 funti da se uđe u Euro Village za finale tako da barem će to odbito deo da ne idu, pa će biti ok..

Last edited:
Nekako imam utisak da je Ro pričao o televizijskom prenosu i o onome što su gledali ljudi kod kuće.

Mislim da sve to ide donekle u paketu, reflektuje se jedno na drugo... 😒😣
Ali šta znam, ja i ne volim uniformno, volim da se razlikuje organizacija, da svaka zemlja ima svoj pečat, Italija je imala propust sa onim "suncem" lani, ali nije to toliko baš strašno da se diže takva pompa..

Iskreno i treba nazvati neke stvari pravim imenom…nisu Eleni i Tamta i ostali evrovizijski pevaci isli posle ESCa na evrovizijske koncerte po Evropi, vec na glavne gej prajdove, u Amsterdamu, Barseloni…tako da nije ni cudo sto je Barsa bila centar i ovog desavanja…

Mislim da sve to ide donekle u paketu, reflektuje se jedno na drugo... 😒😣
Ali šta znam, ja i ne volim uniformno, volim da se razlikuje organizacija, da svaka zemlja ima svoj pečat, Italija je imala propust sa onim "suncem" lani, ali nije to toliko baš strašno da se diže takva pompa..
Pa 99% gledalaca videlo fejl sa suncem, a ne Euro Village u kom Italijani piju pivo.

Pa dobro i to su realno primetili ljudi koji prate celu NF sozonu, i sve oko ESC pola godine, ostali ako im je neko kazao samo kad gledaju u maju.. 😃

Back