Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Već sam rekao, ali Naivina pesma za 2 klase iznad Baš, baš. Ostali povratnici užas.

Npr.

Attachments

• Screenshot_20220302-001609_Facebook.webp
    Screenshot_20220302-001609_Facebook.webp
    82.7 KB · Views: 20
E pa fina je, da, bolja mi je tipa od Julijine.

Mada je mogla možda onda da proba i Marina Visković sa ovom "Piće i tablete" što je danas izbacila 😆

Choda i Josipa: Komentari pesama - 2. polufinale (druga polovina)

Nisam se oglasavao ovde, al da napisem
Mislim da Sara Jo uzima rutinski
Moj favorit je Zorja
Lukas mozda uzme tvt, ali samo mozda, jer je poznat ali ne i toliko voljen
Premotao sam Amigu i ne samo da je on jasno i nedvosmisleno rekao kako je pozvao njih 4 kao apsolutne favorite, već niko od njih nije ni reč Zorja izgovorio. Izgleda je ona stvarno zabranjena na Pinku.

Evo i saopštenja

RTS: Iznenađeni smo uvredama i optužbama tima Ace Lukasa​

Radio-televizija Srbije povodom konferencije za novinare učesnika na "Pesmi za Evroviziju '22" Aleksandra Vuksanovića i njegovog stručnog tima, saopštava da je neprijatno iznenađena lavinom uvreda, neutemeljenih optužbi, insinuacija i unižavanja ugleda naše kuće.

Kao dobar domaćin pružićemo svim izvođačima jednake uslove, a o pobedniku će odlučivati nezavisni i stručni žiri, kao i publika.
Možda to nekima nije po volji, možda su neki navikli da rade drugačije, možda upravo onako kako bez ikakvih dokaza i osnove optužuju druge da to rade.
Zbog dobre atmosfere koja vlada u organizaciji i među takmičarima na "Pesmi za Evroviziju '22" nećemo odgovarati nikome lošim tonom. Sve tvrdnje iznete protiv RTS-a pomenuti učesnici imaće priliku da dokazuju u instituciji u kojoj se utvrđuju činjenice.
Radio-televizija Srbije će i pored svega organizovati ovo takmičenje na najvišem nivou na ponos svih građana Srbije.
Svim učesnicima želimo mnogo uspeha na našoj "Pesmi za Evroviziju '22" i puno radosti zbog učešća i saradnje sa RTS-om.

Izvor: RTS
jel ima link za ovo treba mi

Krug kida, bukvalno srpski Violent Thing, Atelje Trag POD HITNO na PZE.

Prvi put poslušah pesmu i ovog lika uopšte i ono što mi je odmah prošlo kroz glavu je kao da slušam pesmu sa Melodifestivala ali na srpskom. Da je ova pesma prijavljena i da je otpeva neko potnatiji prvenstveno zbog glasača koji se vezuju za izvodjača ne i za pesmu, top 3 na PZE 22 kao vrata i konkurent za Torino.
Atelje Trag radi stvarno vanserijski ali se pitam samo da li njih ESC ne zanima uopšte ili su možda preskupi pa ih ne angažuju izvodjači ili pak ovi ,,gluvi učesnici”, većina njih se i ponavlja iz godine u godinu, su zainteresivani za Evroviziju samo u meri promocije sopstvene pesme na PZZ i ništa više. 🥸

Da bude veći fazon , Dušan Petrovic je primarno fotograf, pročitah upravo. 😂👍

Status
Not open for further replies.
Back