Sarina faca:Odgledah napokon Smrkasovo pravdanje. Kao najveca ponizna kuckica je veceras.
A Sarina faca dok joj se pravdao pobedila.
Ma gdje? Ja ne vidimLmao, Konstrakta nas čita! Dodala engleski titl u spot.
lepo, lepo uvek je bolje biti u aktivnoj uloziZdravo društvo,
Da se priključim i ja kao veliki obožavalac Evrosonga. Do sada sam uglavnom bio u pasivnoj ulozi,
Koliko je ona prokockala onu priliku poslije TLZP. Šteta što nije našla jaku ekipu i autore da izbaci odličan albumKokicka je ovo komotno mogla da prijavi na PZE, dobro bi joj doslo za promociju koja joj je preko potrebna poslednjih godina.
Premotao sam Amigu i ne samo da je on jasno i nedvosmisleno rekao kako je pozvao njih 4 kao apsolutne favorite, već niko od njih nije ni reč Zorja izgovorio. Izgleda je ona stvarno zabranjena na Pinku.Nisam se oglasavao ovde, al da napisem
Mislim da Sara Jo uzima rutinski
Moj favorit je Zorja
Lukas mozda uzme tvt, ali samo mozda, jer je poznat ali ne i toliko voljen
jel ima link za ovo treba miEvo i saopštenja
RTS: Iznenađeni smo uvredama i optužbama tima Ace Lukasa
Radio-televizija Srbije povodom konferencije za novinare učesnika na "Pesmi za Evroviziju '22" Aleksandra Vuksanovića i njegovog stručnog tima, saopštava da je neprijatno iznenađena lavinom uvreda, neutemeljenih optužbi, insinuacija i unižavanja ugleda naše kuće.
Kao dobar domaćin pružićemo svim izvođačima jednake uslove, a o pobedniku će odlučivati nezavisni i stručni žiri, kao i publika.
Možda to nekima nije po volji, možda su neki navikli da rade drugačije, možda upravo onako kako bez ikakvih dokaza i osnove optužuju druge da to rade.
Zbog dobre atmosfere koja vlada u organizaciji i među takmičarima na "Pesmi za Evroviziju '22" nećemo odgovarati nikome lošim tonom. Sve tvrdnje iznete protiv RTS-a pomenuti učesnici imaće priliku da dokazuju u instituciji u kojoj se utvrđuju činjenice.
Radio-televizija Srbije će i pored svega organizovati ovo takmičenje na najvišem nivou na ponos svih građana Srbije.
Svim učesnicima želimo mnogo uspeha na našoj "Pesmi za Evroviziju '22" i puno radosti zbog učešća i saradnje sa RTS-om.
Izvor: RTS
Prvi put poslušah pesmu i ovog lika uopšte i ono što mi je odmah prošlo kroz glavu je kao da slušam pesmu sa Melodifestivala ali na srpskom. Da je ova pesma prijavljena i da je otpeva neko potnatiji prvenstveno zbog glasača koji se vezuju za izvodjača ne i za pesmu, top 3 na PZE 22 kao vrata i konkurent za Torino.Krug kida, bukvalno srpski Violent Thing, Atelje Trag POD HITNO na PZE.