Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
👉 Pesma za Evroviziju 22: YouTube lista gledanosti – 1. mart

CHEGI skočio na 8. mesto. Marko Nikolić je napredovao za čak pet mesta, Bojana Mašković tri, a Biber za dva. Sutra uveče završavamo sa listom gledanosti za ovu sezonu.

AdcvxRW.png

Očito je Amidžić pobrkao. Isto rekao da su Hurricane bile 18e.

Miloš Vuksanović iz Lexingtona radio pjesmu Mariji Mikić,pa i liči na njihove pjesme koje inače volim.

Last edited:
A jeste sad, CHEGI do subote u top 5 s pregledima lol
Još sutra i gotovo što se tiče naše liste. Od četvrtka neće toliko biti važno, tad će ljudi više gledati snimke nastupa.

Zdravo društvo,
Da se priključim i ja kao veliki obožavalac Evrosonga. Do sada sam uglavnom bio u pasivnoj ulozi, pratio takmičenja godinama, a sada želim i da budem više u toku, a i planiram da u budućnosti konačno gledam sa svojim društvom finala ESC-a, ako preživimo svi ovo ludilo oko nas.
Moj favorit je Sara Jo, nadam se samo dobrom nastupu, ali ja nešto i nisam oduševljen ostalim pesmama. Svakako Zorja u vrhu, ali malo sam prezasićen tim etno elementima koji se kod sare Jo u pesmi ipak razlikuju i moderniji su. Možda zvuči čudno, ali meni je Konstrakta vrh i čudi me da se ne kotira sjajno, bar ne na listama koje sam video. Dopadaju mi se i Zoe Kida, Angelina, obe Marije, Boris...
Sa nestrpljenjem očekujem prvo polufinale i sve dalje... Pozdrav svima.

Izdvojio sam vrijeme da preslušam još neke pjesme koje su mi se učinile iz rekapitulacije da nešto vrijede...
I ona mala Ivona, Julija i Mia imaju urbane i cool pjesmice, baš onako radio-friendly i za slušanje dok putuješ kojim god prevoznim sredstvom, volio bih vidjeti ih opet nekada na izboru sa još jačim pjesmama a i ove su im svakako dobar temelj za nastavak karijere, no za Evroviziju treba ipak otići koji korak dalje da bi se na pjesmi ostavio neki pečat.
Kada je riječ o povratnicima iz pretprošle godine, po meni su podbacili svi osim Srđana Lazića čija stvar kida i vidljivo je napredovao međutim svakako je namijenjena za ličnu promociju umjesto za evropsko muzičko takmičenje, Igor Simić i Naiva imaju ''neloše'' pjesme ali u svakom slučaju onim prethodnim nisu ni do koljena po kojima su uostalom i ostali prepoznatljivi, eto samo su mi ok i ništa više iako sam možda očekivao više od njih.
Od ovih poznatih, Ana Stanić ima modernu pjesmetinu, produkcija je top i još moćnije bi zvučala na engleskom te je mogu zamisliti na takmičenju, po pitanju Ace Lukasa - sa onom dosadnom i zaboravljivom baladom je i sam svjestan da nema nikakve šanse pa je zbog toga i podvio rep te prestao ili smanjio anti-kampanju protiv Sare a Tijana Dapčević kao i uvijek u svom nekom svijetu i ''tra la la'' fazonu, vesela poskočica i to je to.
Sve u svemu, nije loše, zadovoljan sam ponudom i primjetan je pomak u smislu da po prvi put od povratka ne dominiraju i preovladavaju etno-balade i kukumavke izborom, dosta više su se pratili trendovi i osluškivalo šta bi moglo proći dobro a šta ne ali svakako može to još bolje! :)

Status
Not open for further replies.
Back