Offtopic

Šta mislite koje bi mesto bila MARUV 2019. godine?

Inače ja ne volim tu pesmu nikako...

Voleo bih da Tayanna opet bude spokesperson za Ukraijnu ove godine, kao i 2021....

Ovo bukvalno kada ljudi popiju na slavi i krenu da se raspravljaju o politici, a domacica pokusava da skrene temu pricajuci o vanilicama 🤣🤣

Ovo bukvalno kada ljudi popiju na slavi i krenu da se raspravljaju o politici, a domacica pokusava da skrene temu pricajuci o vanilicama 🤣🤣
MARUV i Tayanna vanilice... 🤩❤️🤭

• Like
Reactions: FFM
15.03. sam predao za vizu za UK, još nisam dobio... 😒 Drže mi i pasoš od tada jbt..

Ja i dalje evo 4 godine je proslo i jos uvek nisam cuo tu famoznu pesmu koja nije otisla u Tel Aviv. Za mene kao da se Ukrajina 2019. nije uopste ni prijavila za ucesce.

Ja i dalje evo 4 godine je proslo i jos uvek nisam cuo tu famoznu pesmu koja nije otisla u Tel Aviv. Za mene kao da se Ukrajina 2019. nije uopste ni prijavila za ucesce.
Bogami padalo se u nesvest za tom pesmom tada na sve strane, Istok, Zapad Evrope.. Svuda... Bilo je "MARUV serves all what gay want" dok se nije krenula pljuvačina, Meeh licemerstvo....a meni je očajna bila ta numera od starta, i odmah sam govorio..
Toliko je bio dobar Vidbir, ona mi je bila među zadnjima, mada je najjači bio 2016. baš kad je Jamala dobila..

Ta pesma mi je odlična, a nastup fenomenalan i tačno ne mogu prežaliti što nije učestvovala u Tel Avivu.

Ne vidim po čemu je ona Putinova pudlica, bukvalno je u svim intervjuima pričala protiv rata i osuđivala nasilje. Druga je stvar što nije pristala da je Ukrajinci koriste u svojoj političkoj propagandi

Back