rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Izraelac nije ispao zato što je bio fem već jer je pesma bila loša. Ne vidim zašto se uopšte diskutuje o ovakvim stvarima?
A jesam li ikad rekao da je to razlog njegovog ispadanja? Pesma je ambis ambisa, uz to je i njegovo ponasanje zabiberilo da pesma bude jos gora nego sto jeste.

Kako volite da pričate o nebitnima, poput Blanke, Michael Ben Davida, pa to je neverovatno... Još se i posvađajte oko takvih nebitnih, najbolje. 🤭🤭

Ovi naši umetnici.

Screenshot-20230408-201142-Instagram.jpg

Screenshot-20230408-201211-Instagram.jpg

Duolingo 🤣

Attachments

• 1AF16904-183A-4FBE-BE6F-BCCAFAF3250C.webp
    1AF16904-183A-4FBE-BE6F-BCCAFAF3250C.webp
    73.8 KB · Views: 14
Konstrakta je najavila da će biti oko pola jedan, pri kraju, u onom intervjuu što okačih na njenoj temi...
Znači uskoro kreće mozda bude sada Luka posle Karine i taman ona posle njegaa :love::love::love:

Prošle godine nije uživo mogla biti, dakle pravda je zadovoljena yees!
Inače zašto Nemci ipak nisu došli i pevali uživo, korona ili???

• Wow
Reactions: Mrm
Gledah i žao mi je ako zvučim pesimistično... Jedino se uzdam u dobar scenski nastup u Liverpulu. Pesma jednostavno ne omogućava da Luka pokaže glasovne mogućnosti, a nema ni dovoljan ritam da on pokrene publiku tapšanjem. Uglavnom šapuće ili peva kao da mu tonalitet ne odgovara. Šteta. Nadam se da će bar ući u finale.

S razlogom haha

Ali nebitno, nije ni Konstrakta neka pevacica
Razlika je što je ona imala neuporedivo bolju stvar, video si sada koliku paznju je Konstrakta izazvala samom svojom pojavom na 5 sekundi, ni usta nije otvorila dobila 10 puta vecu paznju i ovacije nego nas Luka za 3 minuta svoje pesme, publika je jedino reagovala pred kraj pesme kada je Luka igrao u finišu pesme, ali Konstrakta mu jbg ukrala show potpuno...

Pa sad..... Slušao sam njegovu obradu Sinatrine pesme, Habibi i još neke. Dobar je.
Inače Konstrakta je dobila 2 poena od publike u Španiji, a tolike ovacije izazvala, zamislite u nekoj zemlji gde je dobila 12 ili 10 poena tek koliko bi aplauze dobila..

Verovatno bi utisak bio bolji da je vodio plesače. Možda je bolje da je odabrao npr. samo dva nastupa sa njima pre Liverpula, nego sto nosa ovog jastoga i leptiriše sam po sceni. 😣

Ma koje njegove glasove spobnosti. Sto se manje cuju to bolje.
Po meni, Luka ume da peva, ali mu je boja glasa specifična, nema jačinu, ali ima melodičnost, tako da ne bih baš potcenio njegovo pevanje.

Back