rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Nema razloga da vodi plesače sa sobom, jer to ne radi ni većina ostalih učesnika Evrovizije, niti tamo ima puno prostora da bi se odradila koreografija slična onoj sa PZE. Neretko neke troškove snosi domaćin, ali možda ne za ceo tim, pa ne moraju se izlagati dodatnom trošku. Bolje neka plesači vežbaju dok je Luka odsutan, pa da skockaju nastup do maja.

Ljudi, ajde ne smarajte toliko, i malo manje drame. Ovi nastupi su cisto zabave radi, vidi se da Luke pomalo troluje, ne znam sta ste ocekivali :) Ionako veceras vecina zvuci ocajno, Francuska, Norveska, evo sad Holandija... A to su sigurno pesme koje se vise oslanjaju na vokalne sposobnosti od nase...

Pa ja zaista ne znam, evo predlažem da Luku odmah posle londonskog partyja pošaljemo kod Honest Vocal smaračice na brzi kurs pevanja, pošto mu pesma onako baš ''puca'' na prikaz vokalnih mogućnosti lol.

Dečko se samo dobro zabavlja i to se vidi, a večeras je bio naročito cunty. 👏

GAME OVER BITCH 🫶

Luka je izgledao nikad bolje a ponašanje na sceni i pevanje je sasvim sigurno nikad gore.
Da li je loš ton u pitanju ili nešto drugo pa nije i jedini koji je podbacio. Reakcija publike na Luku mlaka do nebitnosti što je ovim nastupom skroz i zaslužio. Nisam do sad imao takav osećaj i voleo bih da mogu nešto drugačije i lepše da napišem ali ne vredi, definitivno najlošiji njegov pre party.

Luka je izgledao nikad bolje a ponašanje na sceni i pevanje je sasvim sigurno nikad gore.
Da li je loš ton u pitanju ili nešto drugo pa nije i jedini koji je podbacio. Reakcija publike na Luku mlaka do nebitnosti što je ovim nastupom skroz i zaslužio. Nisam do sad imao takav osećaj i voleo bih da mogu nešto drugačije i lepše da napišem ali ne vredi, definitivno najlošiji njegov pre party.
Do duše primetio sam i da je reakcije publike slaba na mahom sve, pa čak i na Ruslanu ili ovu Norvezanku, Španci vole mahom svoje pevače koji su i briljirali vokalno većinom i opet to je taj jezik, mentalitet, dok ostale nisu toliko primećivali.
Zanimljivo opet Hrvati medju retkim su oduševili publiku i publika i u Španiji pevala celu pesmu i sa njima i bez njih..

Inače Konstrakta je dobila 2 poena od publike u Španiji, a tolike ovacije izazvala, zamislite u nekoj zemlji gde je dobila 12 ili 10 poena tek koliko bi aplauze dobila..
Konstrakta je imala umetnički izraz i osmišljen nastup za svako svoje pojavljivanje bilo gde. Žena je i tipa nebitnim dogadjajima dala potpuni značaj i smisao. Kod Luke ima naglašenog i to velikoooog truda ali za sad samo u intervjuima a ovo što pokazuje i što se čuje je mlako do totalne nezainteresovanosti ili bolje rečeno nebitnosti.

Konstrakta je imala umetnički izraz i osmišljen nastup za svako svoje pojavljivanje bilo gde. Žena je i tipa nebitnim dogadjajima dala potpuni značaj i smisao. Kod Luke ima naglašenog i to velikoooog truda ali za sad samo u intervjuima a ovo što pokazuje i što se čuje je mlako do totalne nezainteresovanosti ili bolje rečeno nebitnosti.
Primetio sam da mu je loš PR ove godine, dok recimo mislim da nikada u životu bolji marketing, PR i više gostovanja i objava nije bilo na mrežama oko predstavnika Hrvatske, bukvalno svakog dana imaju i nove verzije,remixe, intervjuue, bukvalno mislim da se Hrvatska nikada nije trudila oko Evrovzije i prezentovanja kao ove godine.
Isto važi i za Sloveniju koja se isto baš trudi i prima oko ovogodišnje Pesme Evrovzije i gostuju momci stalno negde..

Плус је порука дакако јасна, као и референце, што назначава у сваком интервјуу до сад. Код Констракте си морао да мозгаш шта је хтела да каже, и могао да измозгаш штошта, јер није на тацни износила прави смисао, оставила је само пар порука које те шетају као кроз лавиринт, и остала мистериозна до краја, и због тога интересантна. То нажалост сада Луки недостаје

Nekima džabe ako im pesma loša a nastup degutantan i gadan. Dosta zavisi iz ugla gledanja, svako od nas više obraća pažnju na svoje favorite nego neke koji su mu nebitni i na dnu liste.

Плус је порука дакако јасна, као и референце, што назначава у сваком интервјуу до сад. Код Констракте си морао да мозгаш шта је хтела да каже, и могао да измозгаш штошта, јер није на тацни износила прави смисао, оставила је само пар порука које те шетају као кроз лавиринт, и остала мистериозна до краја, и због тога интересантна. То нажалост сада Луки недостаје
Ne može se uvek računati na misteriozne pesme sa skrivenim porukama. Lukina bar nije banalna kakvih ima na Evroviziji, čak je i dobro što je poruka prilično jasna.

Ne može se uvek računati na misteriozne pesme sa skrivenim porukama. Lukina bar nije banalna kakvih ima na Evroviziji, čak je i dobro što je poruka prilično jasna.
Да, али је зато неупоредива цела ситуација са оном коју је Констра имала, и то нажалост на лошије

Ko nije odgledao, evo izdvojenog Lukinog nastupa u Madridu

Otkad je pesma izasla pricamo u krug, ili slusas audio ako ti se svidja ili je ignorises i cekas nastup na velikoj sceni od kog ce na kraju sve i zavisiti. Nije i ne moze biti za klupsko izvodjenje i ne znam ko da je izvodi ne bi bilo bolje, jednostavno je pesma takva.

Luka je dobro procenio sta moze da iznese i u skladu sa tim je i pesma, a fanovi horski na ripit - a vokalni momenat, gde je vokalni momenat, ne moze evrovizijska pesma bez ispevavanja. Ocito moze, i ovoj pesmi ne treba. A ako propadne, Boze moj, bice sledece godine neko drugi. Bar je dobio promocije kakve ne bi za 3 zivota, iako ga hejtuju skoro svi, pocevsi od njegove zajednice (sto je u osnovi najtuznije).

Код Констракте си морао да мозгаш шта је хтела да каже, и могао да измозгаш штошта, јер није на тацни износила прави смисао, оставила је само пар порука које те шетају као кроз лавиринт, и остала мистериозна до краја, и због тога интересантна. То нажалост сада Луки недостаје
Toliko mozganje o poruci mogu da izdrže samo ekstremni virali, jer samo tako i do obične publike može da stigne prava poruka pesme.
To je vrlo rizično za jednu Evrovizijsku pesmu: ukoliko ne postane ekstremni viral, lako može biti shvaćeno kao joke act.

Mnogo je bolje, kao kod Käärije ili Luke, da kreativni nastup jasno pokazuje poruku pesme.

Luka je bio dobar, ali pobednicki vajb je imao finski predstavnik. Kakva energija, publika je bila u transu. Nadam se da ce Kaarija pobediti Loreen. 🇫🇮🇫🇮🇫🇮

Zašto nas kladionice ne vole . Svake godine budemo na sredini tabele , ili čak i ispod. 1.38 kvota da idemo u finale , što je čak malo i za strah
Tek ce da nas vole posle pf 😉
Uvek je tako, ali nama to nije potrebno, bolje da budemo na zlatnoj sredini nego da nas guraju u top 10, a posle ispadak 🤭

Back