KONSTRUKTOR
Ekspert
Naravno da ume da peva.Po meni, Luka ume da peva, ali mu je boja glasa specifična, nema jačinu, ali ima melodičnost, tako da ne bih baš potcenio njegovo pevanje.
Naravno da ume da peva.Po meni, Luka ume da peva, ali mu je boja glasa specifična, nema jačinu, ali ima melodičnost, tako da ne bih baš potcenio njegovo pevanje.
Do duše primetio sam i da je reakcije publike slaba na mahom sve, pa čak i na Ruslanu ili ovu Norvezanku, Španci vole mahom svoje pevače koji su i briljirali vokalno većinom i opet to je taj jezik, mentalitet, dok ostale nisu toliko primećivali.Luka je izgledao nikad bolje a ponašanje na sceni i pevanje je sasvim sigurno nikad gore.
Da li je loš ton u pitanju ili nešto drugo pa nije i jedini koji je podbacio. Reakcija publike na Luku mlaka do nebitnosti što je ovim nastupom skroz i zaslužio. Nisam do sad imao takav osećaj i voleo bih da mogu nešto drugačije i lepše da napišem ali ne vredi, definitivno najlošiji njegov pre party.
Konstrakta je imala umetnički izraz i osmišljen nastup za svako svoje pojavljivanje bilo gde. Žena je i tipa nebitnim dogadjajima dala potpuni značaj i smisao. Kod Luke ima naglašenog i to velikoooog truda ali za sad samo u intervjuima a ovo što pokazuje i što se čuje je mlako do totalne nezainteresovanosti ili bolje rečeno nebitnosti.Inače Konstrakta je dobila 2 poena od publike u Španiji, a tolike ovacije izazvala, zamislite u nekoj zemlji gde je dobila 12 ili 10 poena tek koliko bi aplauze dobila..
Primetio sam da mu je loš PR ove godine, dok recimo mislim da nikada u životu bolji marketing, PR i više gostovanja i objava nije bilo na mrežama oko predstavnika Hrvatske, bukvalno svakog dana imaju i nove verzije,remixe, intervjuue, bukvalno mislim da se Hrvatska nikada nije trudila oko Evrovzije i prezentovanja kao ove godine.Konstrakta je imala umetnički izraz i osmišljen nastup za svako svoje pojavljivanje bilo gde. Žena je i tipa nebitnim dogadjajima dala potpuni značaj i smisao. Kod Luke ima naglašenog i to velikoooog truda ali za sad samo u intervjuima a ovo što pokazuje i što se čuje je mlako do totalne nezainteresovanosti ili bolje rečeno nebitnosti.
Плус је порука дакако јасна, као и референце, што назначава у сваком интервјуу до сад. Код Констракте си морао да мозгаш шта је хтела да каже, и могао да измозгаш штошта, јер није на тацни износила прави смисао, оставила је само пар порука које те шетају као кроз лавиринт, и остала мистериозна до краја, и због тога интересантна. То нажалост сада Луки недостајеKonstrakta je imala umetnički izraz i osmišljen nastup za svako svoje pojavljivanje bilo gde. Žena je i tipa nebitnim dogadjajima dala potpuni značaj i smisao. Kod Luke ima naglašenog i to velikoooog truda ali za sad samo u intervjuima a ovo što pokazuje i što se čuje je mlako do totalne nezainteresovanosti ili bolje rečeno nebitnosti.
Ne može se uvek računati na misteriozne pesme sa skrivenim porukama. Lukina bar nije banalna kakvih ima na Evroviziji, čak je i dobro što je poruka prilično jasna.Плус је порука дакако јасна, као и референце, што назначава у сваком интервјуу до сад. Код Констракте си морао да мозгаш шта је хтела да каже, и могао да измозгаш штошта, јер није на тацни износила прави смисао, оставила је само пар порука које те шетају као кроз лавиринт, и остала мистериозна до краја, и због тога интересантна. То нажалост сада Луки недостаје
Да, али је зато неупоредива цела ситуација са оном коју је Констра имала, и то нажалост на лошијеNe može se uvek računati na misteriozne pesme sa skrivenim porukama. Lukina bar nije banalna kakvih ima na Evroviziji, čak je i dobro što je poruka prilično jasna.
Zar nije tako na španskom?Duolingo![]()
Toliko mozganje o poruci mogu da izdrže samo ekstremni virali, jer samo tako i do obične publike može da stigne prava poruka pesme.Код Констракте си морао да мозгаш шта је хтела да каже, и могао да измозгаш штошта, јер није на тацни износила прави смисао, оставила је само пар порука које те шетају као кроз лавиринт, и остала мистериозна до краја, и због тога интересантна. То нажалост сада Луки недостаје
Da. Smesno mi je sto je trazio pomoc zbog ove reci. Ocekivala sam neku recenicu vise.Zar nije tako na španskom?
Tek ce da nas vole posle pfZašto nas kladionice ne vole . Svake godine budemo na sredini tabele , ili čak i ispod. 1.38 kvota da idemo u finale , što je čak malo i za strah