rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Osim što je Tijana uprskala nastupom i uživo izvedbom. Od Luke tačno znamo šta možemo da očekujemo, a to je unapređena verzija onoga što smo videli na PZE. Ja mislim da prolazimo, ali sa nekog 8-10. mesta.

Obzirom da glasa samo publika nerealno je da prodje sa 8-10 mesta.
Zapravo, mogu da vidim samo tri države sigurno ispred nas.

Kandidati da budu po glasovima publike ispred nas su: Švedska, Finska, Norveška, Češka, Izrael, Hrvatska i možda i Moldavija, dakle mi smo od 8.mesta pa naniže po toj logici. E sada možda uživo Izrael bude slab, Češka, pa i Moldavija itd

Uopšte ne mislim da su Malta i Letonija sigurni NQ. Malta ima užasan žreb, ali je pesma nešto najbliže popularnoj komercijalnoj muzici iz prvog polufinala i mislim da ima potencijal da se dopadne ljudima van evrovizijskog mehura, tj. gigantskoj većini ljudi koja zapravo glasa.

I ja mislim da prolazimo u finale sa nekog 8-10. mesta a u finalu očekujem neko 19 mesto. Bottom 5/ jednocifren broj poena kod žirija i oko 15. mesto kod publike.

Nisam ni rekao da su oni NQ niti ih spominjao, Letonija mi je medju favoritima, dopada mi se njegov vokal, video čak i nastup, jako lepo zvuči pesma i ima jako lepu i prijatnu energiju, Malta mi je jeftina i otrcana ipak previše..

Luka se slikao sa svojim minipopom

2hU8EpZ.jpg

A evo i prvog isečka Lukinog nastupa u Londonu

Eee sada se barem ljudski najzad obukao i ne deluje krindž makar na ovoj slici i snimku, a evo doveo je i plesačice, kontam cure njegove koje zna iz Londona, čim nije imao nikada plesače na drugim koncertima...

Meni se on super oblači. I ne, ne kažem to zato što sam dizajnerki u close friends na insta.

Meni se on super oblači. I ne, ne kažem to zato što sam dizajnerki u close friends na insta.
Ovo je subjektivno misljenje, nekome se dopada nekome ne.
Meni se dopada da se neko obuce u crno, ali ovako nesto to mu i prilici.
Na primer Dzipsii se mnogima obukao bez veze na PZE23, naravno da u svom zivotu ne bih obukao to, niti bilo ko koga poznaje, cak sam prvo bio zgrozen, ali zapravo posle nekog vremena sam skontao da uz takav nastup i pesmu, plus znamo sta je on i o cemu peva, kakav je mracan nastup, zapravo je tako obucen i uz takav nastup bas dosao do izrazaja, nije bilo ni previse, ni premalo, nije ustvari bilo lose..

I meni, al mi izgleda bolje ovakav outfit na sceni jer su pantalone uze pa bolje izgleda kad se krece. Eto, samo zbog toga. A sto se tice nastupa, deluje da je najbolji do sad

Back