gde je Bojan iz Joker Outa i treći prst kod Lukea?A evo i slike sa Tejom
![]()
Luka je čitao i tebi i nas sa foruma i zato je sve što ne valja popravio i sada je bio najbolji u LondonuPrvo izvođenje gde mu glas ima sličnu senzualnost i seksipil kao audio verzija
(Možda je i do kvaliteta zvuka u sali...)
Intervju sa jastogom Salvadorom:
![]()
Ok je ova verzija.
Pa stvarno nisu morali ovo u istom danu da objave
A šta su objavili u istom danu još?Pa stvarno nisu morali ovo u istom danu da objave
Šta sad da slušam na repeat?
![]()
Video sam nastup, ovo mi je najbolji nastup 100%, trebalo je da ima plesače i da bude ovako obučen svuda gde je išao, nije mi se dopadalo iskreno ništa, smao mi je ok ovo u Londonu.Wiwi jutros oko 7 izbacio nastup u Londonu...
Pa ovo je jos pre 2-3 dana izasloPa stvarno nisu morali ovo u istom danu da objave
Šta sad da slušam na repeat?
![]()
Znam, od petka čekam izdvojen nastup za slušanje na repeat lolPa ovo je jos pre 2-3 dana izaslosamo u onom zajednickom programu, sada su samo izdvojili pojedinacno
Od kako je došao Uskrs počeo sam se slagati sa gotovo svim komentarima i to osoba sa kojima se nisam slagao inače, neke komentare sam i lajkovao.Što se mene tiče ovaj kostim ovako preslikan može da ostavi i za ESC.
Odličan je ovaj kostim sam za sebe, ali...Što se mene tiče ovaj kostim ovako preslikan može da ostavi i za ESC.
I am just a hole