240. FSC - Collabs

Ja se jos uvek mislim dali ucestvovati i ako da koju pesmu poslati.

Hajde da ludujemo ove noći, hajde zaljubi se u moje oĆi, tvoje su usne kao ćokolada to mi se dopada, aha!

Ko je host manifestacije? Voleo bih Jennifer Lopez.

Očekujem poene od ljudi koji me prate na instagramu.

Znam da cu zazaliti ali prijavio sam se
Možda mi se konačno svidi tvoja pesma pa dobiješ 12 i ne zažališ?

Prošli put nisam prestajao da trubim o Yaav pa je pobedila.

Platite me da vam budem pr za pesme!

Neće biti zamjena jer ima puno debitanata. :LOL: A i dobro se provjeravalo, ali nikad ne znaš. Ima puno solista koji su možda bili pod drugim imenom prije (npr. Yaav - Jolka kao na prošlom FSC-u). Uglavnom, bilo je nekoliko odbijanja i nekoliko promjena tako da očekujem još koju prijavu. Trenutno smo na 33.

Ovo izdanje je bas siroko. Iako mi je uslov od ne vise 2 ucesca na FSC-u u startu nekih 6-7 pesama eliminisalo (mislim da bi sa svima usao u finale, a za dve tvrdim da bi bile u TOP 5), ostalo mi je jos puno odlicnih pesama koje sam mogao poslati. Bilo je tu svega i svaceg, od metala, roka, popa, disko, narodna, evergreen, soul, rep, malo sa istoka, nesto iz Afrike... bukvalno sve sfere muzike mi je bilo zastupljeno.
Na kraju sam ostao sa dve pesme. Jednu sa spiska i jednu koju sam usput naleteo. Obe su mi fenomenalne, odlicne. Ova sa spiska bi imala velike sanse da bude visoko plasirana. Ova na koju sam naleteo mi nekako za nijansu vise godi i mozda ima neke manje sanse za veci uspet, opet verujem u prolazak u finale i tamo da bude u TOP 10. Ako se poklopi trenutak ili nesto klikne moze da bude i visoko. Svakako imam lepa ocekivanja i sada bi mi "teze" palo da ne udjem u finalu ili kojim slucajem zavrsim poslednji u pf-u. Na proslom izdanju iako sam bio poslednji uopste mi nije tesko palo, jer sam bio svestan moguceg takvog scenarija.

Radujem se sto cu posle duzeg vremena moci uzivo da ispratim predstavljanje pesama i odmah mogu da ih preslusavam. Slusamo FSC mi takodje odgovara najavljeni termin, jedino sto je to skoro 3 dana od objavljivanja pesama, pa onaj ko prvi put slusa pesme tada, mozda je puno. S obzirom da sada mogu biti prisutan, sad ispada da sam Destry94 bojkotovao na proslom izdanju. :eek:

Od dosadasnjih Tetsujinovih organizacija nisu bas za pohvalu moji rezultati. Cak i kad prodjem u finalu zavrsim u Bottom 3. 😔
Organizacija: 6 (jedno je prekinuto)
Finala: jedno samo sa finalom 16 mesto od 22 (16/22); 3 prolaska finala sa plasmanima 17/19, 15/17 i 17/19.
PF: dva ne prolaska; na tom nedovrsenom nisam prosao u finale i na jednom sam bio 11/19.

Back