rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa to je ovaj Steve Holden, sto radi podcast, bas sam cekala ovaj interview.

Nego zna li neko kad i kako ce snimiti esc razglednicu ako je u Londonu?

Čini mi se da sam negde pročitao da će razglednice snimati svako u svojoj zemlji, ali nisam siguran.

Nego zna li neko kad i kako ce snimiti esc razglednicu ako je u Londonu?
Pa u poslednjem intervjuu za Eurovoxx je rekao da ostaje u Londonu samo par dana, jer ima još puno posla u Srbiji.

Sad se možda onda već i vratio u Srbiju.

Yongpian Cai na Linkedinu
I don’t really talk about dance on LinkedIn but this one is special. I am so happy to have had the opportunity to dance at London Eurovision Party for Serbia’s winner @lukeblackmusic !! The experience is insane!!🤩 Luke is amazing and I really love his music, vocals and lobster. I enjoy working with him and dancing for his piece in London. He cares for his dancers and the people around him. Thank you so much Travis Li for inviting me. It was such a great experience to perform at the London Eurovision Party. Also thank you Lisa Marie Rothkopf for taking care of us. Thank you so much for our choreographer @tatjanagajanovic my dance partner @king.isab stylist Siyu L. hair style @aaronbakerhair @ali.cooney @moroccanoil_uk MUA @evie.izak delegation Travis Li Lisa Marie Rothkopf Lots of incredible performances and amazing contestants at the London Eurovision Party!! Can’t wait to see the final!!🥳 BBC @bbceurovision Eurovision Song Contest #eurovision #londoneurovisionparty #lukeblack #eurovision2023 #serbia #eurovisionserbia #lukeblackmusic

https://it.linkedin.com/posts/yongp...y-lukeblack-activity-7054053140974690304-8TRf

Njen Ted Talk o kulturnom šoku imigracije iz Kinu u UK:

Naravno, evo ih gej likovi (pored zivih homofoba) da dele sliku i komentarisu kako izgleda ko "tetka" sad...
Mislim ok je da neko ima tip i da mu se nesto vise svidja, al ovakva komentarisanja i izraze koje ocekujem od homofoba stvarno ne mogu. Verovatno su se zato i zakacili na njega, pa ne prestaju da ga razvlace po tviteru i ne preskacu da komentarisu ni jedan post vezan za njega

To je ok, al ne podnosim te izraze. Pogotovo sto dolazi od istih ljudi koji ga vredjaju po tviteru zbog istih ili slicnih stvari. Ok, ne svidja ti se pesma, ne svidja ti se kako izgleda...al mislim da tolika kolicina besa prema njemu dolazi iz nekog drugog razloga. Bas mi iskacu stalno na tviteru, i kazem opet, to prevazilazi to sto im se ne svidja pesma i sto on nije njihov tip

Pa nije ko da ne cujem i van njega, a nisam ni prva koja je to komentarisala ni ovde niti na drustvenim mrezama. Naravno da mogu da ne citam, samo komentarisem da mi je glupo i da me je iznenadilo u kojoj meri je to i koliko traje.

Lukin stari imidž liči na milion drugih likova, ne izdvaja se uopšte...
(Liči malo na pevača ovih s Malte lol)

Sada je zvezda.

Lukin stari imidž liči na milion drugih likova, ne izdvaja se uopšte...
(Liči malo na pevača ovih s Malte lol)

Sada je zvezda.
Ranije je izgledao normalnije, što je i dobro i loše kako se uzme..
Sada mi izgledao na ovim koncertima posebno malo krindž to bacakanje i stav tetkice, za moj pojam i ukus je prenaglaseno, mislim ok zna se gde je otisao i nije lose imati za Evrovziju malo i taj fazon, ali mi deluje da je bio recimo u Izraelu i Spaniji prenaglasen cak malo i napadan i krindž, dok je već bio dosta bolji u Londonu.

Inače sinoć sam sanjao Luku kao došao je 9. maj i prvi put treba da vidimo nastup njegov, bio sam ispred tv-a svi su navijali kao na nekom stadionu i bili su kadrovi pre izlaska na scenu kao izlazi na scenu kao Milan Stankovic kada je bio namesta kosu i bubicu i kao ovacije, i taman trebalo da pocne nastup da vidim oi to čudo i ja se jbg probudim...lol

Pa da, bacaka se nekad krindz - al je u Londonu bio bolji. Nije neki vrsan plesac, i deluje smotano cesto. Al opet, moze neko da bude masc i da se bacaka krindz i da to ne izgleda lepo i uskladjeno. Al popravlja se, mislim da nije nesto iskusan po tom pitanju a nije ni prirodno talentovan za ples ko Dzipsi na primer, pa da mu ne treba vezba. Verujem da se nece primetiti mnogo u Liverpulu

Ne mogu da skontam je li radio nesto (polu)-invazivno na licu ili samo zestoki skin-care i neinvazivni tretmani da ovako 'zasija'

Back