POLUFINALE 2
Awolnation feat. Alice Merton - The Best
Sivi – Stvarno mi se ne sviđa ovo kao neko nabrajanje - recitovanje u pesmi, muzika kul, ali ceo paket ne. 4/10
Destry – Odličan početak 2.pf, melodija odlična. Pesma mi se jako dopada 9/10
Cheri feat. Joanna - Torrents de Larmes
Sivi – Ne mogu da kažem da pesma nije lepa, ali fali joj nešto da pređe iz kategorije lepo slušljivo u nešto preko toga. 5/10
Destry – Ovako nešto bih ja poslao, svaka čast ko god da je. 10/10
Elderbrook with Bob Moses - Inner Light
Sivi – Ovo mi je skroz dobro, što rekoše ljudi na slušanju za noćnu vožnju. 8/10
Destry – Odlična pesma, ovo se ne uklapa u neki moj muzički ukus, ali mi je ovo prejako. 10/10
Fred de Palma feat. Ana Mena - Una volta ancora
Sivi – Odlično mi je, nije da nismo videli I čuli sličnih stvari 100 puta, ali I dalje je dobro. 8/10
Destry – Neinspirativno, neorginalno, vizuelni utisak 8/10, a za pesmu 3/10
Gesaffelstein feat. HAIM - So Bad
Sivi – Hoće nekad nešto da se desi. Prošla pesma I ništa. 3/10
Destry – Prošla pesma kao da nije ni bila. Trebaće mi više slušanja za ovu pesmu. 7/10
Hardy feat. Lainey Wilson - Wait In The Truck
Sivi – Nije moj fazon, ali mi se veoma dopada. I lepo mi se slažu glasovi u pesmi i ako su dosta različiti. 8/10
Destry – Jedna odlična country pesma, uopšte mi nije dosadna, neko bih rekao da mi se ovo ne bi dopalo, a meni je ovo predobro 9/10
Kami Friends, Brunette - Arevin Mot
Sivi – Mene ovo jako podseća na nešto domaće. Sviđa mi se, dok nije došao ovaj rep recitacija deo. Nabacano je svega previše. 6/10
Destry – Puno toga se dešava u pesmi, na početku mi je bila slaba, pri kraju mi se baš dopala 8,5/10
Maan ft. Goldman - Stiekem
Sivi – Deonice koje peva devojka su interesantne. Zanimljiv je celokupan utisak koji ostavlja pesma. 8/10
Destry – Odbija me refren skroz. Trebao bi da bude zarazan, međutim meni nije. Bar za sad ne. 6/10
Miracle of Sound ft. Peyton Parrish - Valhalla Calling
Sivi – Slabije od očekivanog. 6/10
Destry – Kako je počelo pomislio sam uh ovo je baš dobro, ali posle mi se sve manje I manje dopadalo. Plus je naravno to što se pesma vezuje za Asassians Creed igricu Valhala. 7/10
Robin Packalen feat. Maejor - Magic –
Sivi - Magic - Previše mekanoo i nekako nedorečeno za mene. Može da ide u pozadini, ali ne mora. 3/10
Destry – Previše jednolično i ne prija mi baš taj ritam a ni njegov glas. Možda mi se vremenom promeni mišljenje ali za sada mi je ovo dosta tanko. 5/10
Sandro Cavazza, Georgia Ku - Love To Lose
Sivi - Dopada mi se ova kombinacija i ceo koncept pesme, sasvim dobar izbor 8/10
Destry – Sviđa mi se ovo. Iako bih ovako nešo više slušao pre par godina i dalje ume da probudi nešto u meni ova pesma. Glasovi sui m super i to je uvek plus kod mene! 8.5/10
Sevak Khanagyan feat. Gaya Arzumanyan - Ayai Erkir Artsakh –
Sivi - Nije loše, ali previše dramatično, neka tenzija koja mi trenutno ne prija 4/10
Destry – Odbija me malo jezik ali mi se sviđaju instrumenti i emocija koju iskazuju dok pevaju. Oboje su super. Lepa balada na kraju 8/10
Sofi Tukker feat. Charlie Barker - Good Time Girl
Sivi - Ovo ustvari vozi, odlicno je 9/10
Destry – Interesantno ali neubedljivo. Mogu da kažem da odskače malo od konkurencije, drugačija je, ali opet kažem nije mi ubedljivo. Nešto fali. 7/10
Teodora x Hurricane - Kontroverzne
Sivi - Moglo je npr od Teodore Vudu, ova kombinacija mi je no no, nekako baš jeftino 4/10
Destry – Od Teodore jedino volim pesmu linija. To me baš opasno vozi. Ova pesma mi ništa ne govori, ništa me ne pokreće. 1/10
The Kolors, Elodie - Pensare male
Sivi - Malo retro, malo moderno i još Italijanski, dobra kombinacija 9/10
Destry – Jezik mi uglavnom prija, ali nešto mi baš fali u ovoj pesmi. Ne sviđaju mi se njihovi glasovi, a ni melodija. Baš onako prazno. Prosto ne umem da dočaram rečima šta mi se toliko ovde ne dopada, nije baš ni da mrzim pesmu, prosto osećam kao da je pesma nedovršena. 4/10
Toni Storaro feat. Djamaikata - Nai-dobrata firma
Sivi - Slušam pesmu i vidim Exuma kako zakucava preko Vokapa, nadam se i večeras u Madridu preko Jabuselea ili Tavaresa, ajmo mi Najdobrata firma Partizan!! 10/10
Destry – Ovoga sam se naslušao dok sam živeo na jugu. Tamo bi ovo dobilo 12 poena ko vrata od većine ljubitelja romskih svadbi. Ocena 10 za originalnost da se ovako nešto uopšte pošalje ali na ovom fsc u ovoj konkurenciji meni lično ovo ne može da prođe. 6/10
Vanotek feat. Denitia - Someone
Sivi - Uspavaće me a kraj smene mi je tek u 11. Lepo, ali fali nesto 5/10
Destry – Nikako da se izgradi ova pesma. Fali joj dinamike, fali joj nešto… Njen glas je predivan to stoji, ali sve ostalo mi je mlako. Fali mi nešto u melodiji da bi me baš kupilo. 6/10
We Came As Romans ft. Caleb Shomo - Black Hole
Predpostavljam dobro u svom žanru

Inače se zna da volim tvrđi zvuk, ali teško mogu objasniti zašto mi se sviđa jako mali broj pesama koje koketiraju sa tvrđim zvukom, a učestvuju na takmičenju. Mislim da moje poimanje tvrđeg zvuka je mngo drugačije od većinskog ukusa ovde. Kad saberem sve ovo mi je možda i najbolje od tvrđeg zvuka na izdanju 9/10
Destry – Dosta dobra pesma. Možda i pobedi ovde, ko zna. Fali joj još malo nešto da mi bude baš na vrhu ali opet mi se jako dopada. Za razliku od prethodne pesme, ovde postoji konstantna dinamika i pesma prosto kida od početka do kraja. 9.5/10
Xelfer feat. Cicco Sanchez - Una fine diversa
Sivi – Uglavnom volim italijanske pesme na fscu ali ovo ne. 4/10
Destry – Meni ovo prija. Jako lep završetak drugog polufinala. Baš sam se onako udubio u pesmu. Jako lepo! 8.5/10