240. FSC - Collabs

Kami Friends, Brunette - Arevin Mot

Sivi – Mene ovo jako podseća na nešto domaće. Sviđa mi se, dok nije došao ovaj rep recitacija deo. Nabacano je svega previše. 6/10

Kad krene rep deonica mene podseća na Escapism. od Raye.
Inače, očekivala sam da ta pesma bude prijavljena baš je kidalica i duet je.

Pa mogu da budem nezadovoljan žutom zonom. :)
Pa ne treba valjda da propadnem što te nisam stavio u zeleno?! :eek:
U vezi blefiranja, i Stole i Marko su tako na onom, relativno skorijem, Inspired izdanju, pisali da sam ih upropastio, a ja dao odlične komentare i na kraju visoke poene.
Nakon mojih komentara svi se jave samo u negativnom kontekstu, bilo da su stvarno dobili lošu ocenu, ili lažu da su dobili lošu. Evo, i Ro mi je dao :mad:. Prosto neverovatno! 😌

Molim da se konačno javi neko da sam mu sada dao dobru ocenu, pa makar i da sam mu dao jedinicu! :D

Komentari na moj predlog su ok ali uglavnom osrednji. Licno se i sam slazem sa time skroz. Ako uspem da prodjem u finale, mislim da je to plafon. Nisam imao Bog zna kakve opcije tako da je to sasvim ok.

Inace izdanje mi je zaista odlicno, imam nekoliko velikih favorita!

Solidni komentari za mene, ali ipak ne očekujem da ću se proslaviti. Prvo polufinale mi je malo jače, ali pesme generalno osrednje.

Dosad je glasovalo 18 glasača, skoro pa podjednako u oba pf-a. Imamo neke pjesme koje su se izdvojile. Švedsku 2012. ipak nećemo imati. No ona pjesma koja je imala sve bodove iste (ako ignoriramo jednu drugačiju) i dalje dobiva iste bodove. :ROFLMAO:

Glasao, 90% je sigurno da ispadam, ali tinja u meni onaj mali plamen nade da su me u pf izbjegli forumaši koji su ovdje komentirali i davali ocjene, ali je problem što ni na slušanju nisu bili baš bajni komentari, plus Tinte mi voli pjesmu 💀

Hajde, hajde, i Portugal je čekao da dobar plasman 40 godina

Mislim da sam rekao još kad sam se prijavio da najverovatnije ispadam, ali stvarno mi nije žao jer pesma bleji na spisku sigurno bar godinu dana.

Back