Podigni tu lestvicu malko...Koliko idu u top 10, znači mnogo mi drago, naročito zbog Tee.
DOSTA!Od žena miss simpatičnosti Teya i Salena od muškaraca mladjani Mrle i Prlja![]()
![]()
![]()
ŠČ!DOSTA!
![]()
![]()
Austrija dobija 100% 12 poena od Srbije, ako EBU diskvalifikuje Hrvatsku pre početka EvrovzijeI ja mislim da će 0.003 dio da kida, iskreno možda se ovom nastupu i plasmanu najviše i radujem što se ove Evrovizije tiče. Ovo, pa Kipar i Jermenija.
Nadam se da će Duška da odradi posao kao za Barbaru 2021. i da naglasi da je Teya iz Kladova, stvarno zaslužuje 12 od publike a i žirija, Finska i Švedska će da dobiju od ostalih zemalja, ne moraju i od Srbije
Sklanjaj mi tog picooo....pevca...Ali Kladovo...
U Kladovu pre neki dan:
![]()
pa ja ga prebacio u offtopic, a ti ga sad stavljas...Sklanjaj mi tog picooo....pevca...
Usta ima kao riba, kao one ribice iz Sundjer Boba original mi izgleda,fuujpa ja ga prebacio u offtopic, a ti ga sad stavljas...![]()
![]()
Ove godine se radujemo istim nastupima.I ja mislim da će 0.003 dio da kida, iskreno možda se ovom nastupu i plasmanu najviše i radujem što se ove Evrovizije tiče. Ovo, pa Kipar i Jermenija.
Nadam se da će Duška da odradi posao kao za Barbaru 2021. i da naglasi da je Teya iz Kladova, stvarno zaslužuje 12 od publike a i žirija, Finska i Švedska će da dobiju od ostalih zemalja, ne moraju i od Srbije
Kladovo 2024!Ove godine se baš poklopilo![]()