at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Odličan intervju @Choda i prejak momenat 'zatvaranja kruga' 😄

Teya i Salena su baš pregotivne i stvarno bi najjači momenat bio kad bi uspjele da pobijede.

• Like
Reactions: Mrm
Bogami da mi pobukiramo smeštaj za Beč, Linz, Graz, Innsbruck za maj 2024. Što je sigurno, sigurno je... 🇦🇹❤️🤍❤️

🥵🥵🥵

TEYA & SALENA su ukrupnile korake za sve pare, kao tempirana bomba su, ne čase ni časa, sve u pravo vreme.. 😉

Koliko idu u top 10, znači mnogo mi drago, naročito zbog Tee.

Koliko idu u top 10, znači mnogo mi drago, naročito zbog Tee.
Podigni tu lestvicu malko... ;) vidiš li da lavina sa vrhova polako kreće..

avalanche-snow-slide.gif

Austrija je realno ako nastup bude top i vokalno izvodjenje top3 materijal kod publike uz Švedjane i Fince.
Uz te 3 zemlje medju top 5 od publike vidim naravno i potpuno nepristrasno još i našeg Luku i Let 3 oboje na slovo L hehe :LOL:

Mrme prestani više spamovati sa tom tvojom porodicom Kurti.

Od žena miss simpatičnosti Teya i Salena od muškaraca mladjani Mrle i Prlja :D :ROFLMAO: :ROFLMAO:

I ja mislim da će 0.003 dio da kida, iskreno možda se ovom nastupu i plasmanu najviše i radujem što se ove Evrovizije tiče. Ovo, pa Kipar i Jermenija.

Nadam se da će Duška da odradi posao kao za Barbaru 2021. i da naglasi da je Teya iz Kladova, stvarno zaslužuje 12 od publike a i žirija, Finska i Švedska će da dobiju od ostalih zemalja, ne moraju i od Srbije

I ja mislim da će 0.003 dio da kida, iskreno možda se ovom nastupu i plasmanu najviše i radujem što se ove Evrovizije tiče. Ovo, pa Kipar i Jermenija.

Nadam se da će Duška da odradi posao kao za Barbaru 2021. i da naglasi da je Teya iz Kladova, stvarno zaslužuje 12 od publike a i žirija, Finska i Švedska će da dobiju od ostalih zemalja, ne moraju i od Srbije
Austrija dobija 100% 12 poena od Srbije, ako EBU diskvalifikuje Hrvatsku pre početka Evrovzije ;)

pa ja ga prebacio u offtopic, a ti ga sad stavljas... 🤪 :LOL:
Usta ima kao riba, kao one ribice iz Sundjer Boba original mi izgleda,fuuj

Inače hajde pitanje baš za ovu temu, koliko puta si čuo u životu,m ili hajde koliko puta dnevno pustiš pesmu Austrije dnevno i da li je to najslušanija pesma na tvojoj listi?

• Haha
Reactions: Mrm

Ove godine se radujemo istim nastupima. :D Mada skoro svake imamo slične favorite.

Back