rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Uu preko Istanbula, baš ima dosta onda, mislim na drugu stranu pa onda za Mančester, a još i čekanje u Istanbulu, mada Turkish je TOP. Mora se doći i od Aerodroma Mančestera do Liverpula posle..
Liverpulski aerodrom ima baš loše konekcije, i malo letova, lošije od Torina čak, svi idu skoro na Mančester, kao na Milano lani...

Joooj kakva Ruslana, sad kad mu se ta samopozvana persona u Liverpul, nakači na grbaču.. 🤭

ciJr6R.gif

Odoh na profil Jasmina, i videh da je juce bio u Zagrebu na koncertu Caluma Scotta! Misterija ko ce da rezira. Jedino ako im se ne pridruzi za koji dan.

Last edited:
Intervju iz Londona za Italijane iliti "how your song is born" 😅

Znala sam da Luka voli Italiju 🥰
Conosco i miei polli 😅

Odoh na profil Jasmina, i videh da je juce bio u Zagrebu na koncertu Caluma Scotta! Misterija ko ce da rezira. Jedino ako im se ne pridruzi za koji dan.
Na slici sa aerodroma je Miodrag Kolarić sa RTS i on valjda od 2019. redovno ide na prve probe. Prošle godine su obojica išli, ali ono je bilo malo vanredno zbog dr*kavog sunca. Možda se Jasmin kasnije priključi, a možda su i zaključili da nema potrebe, pošto je i sam Luka rekao da mu se snimak nastupa koji su im poslali jako dopao.

Sve je kako je @dodo kazao, ali mi ćemo sad da napišemo ovde "da nam zvrčku neku gadnu spremaju po običaju", kako bismo temu održavali aktivnom...😌 Obožavam.. 😍

Sve je kako je @dodo kazao, ali mi ćemo sad da napišemo ovde "da nam zvrčku neku gadnu spremaju po običaju", kako bismo temu održavali aktivnom...😌 Obožavam.. 😍

Dragi Mrm, ponesite malo vode iz Pećke Bistrice da vam se nađe u Liverpulu, da se polijete i dođete sebi posle Lukinog nastupa 🫶

(ostatak sačuvaj za albanski NQ momenat)

Prvo sam stavio "🤣" reakciju, ali kada si dodao ovo sitno, pa znaš šta, jedno "😡" je premalo, prekardašio si sve mere..😌🤭

Back