241. FSC - Moja reč - vaša pesma

I na ovom izdanju sam odlucio da rizikujem, ovoga puta jos jace :D jedva, ali doslovno jedva cekam komentare :love:

Probaću nešto da iskopam, nisam nimalo optimističan.

32 forumaša je uzelo zadatke.
Slobodni brojevi: 1, 2, 3, 9, 19, 27, 31, 35, 36, 37, 42, 43.

Do sada se prijavilo samo 7 forumaša.

Ja najverovatnije neću učestvovati ali neću tako lako odustati. Videću da nađem nešto prikladno pa makar se prijavio u zadnjem trenutku. Ali ne želim da šaljem bilo šta. Zato i kažem da postoji velika šansa da propuštam ovo izdanje.

Prvi je dan prijava. Ima vremena do subote. Jeste malo nezgodan termin sada kada počinje Evrovizija, ali šta da se radi.
Uglavnom, već je 35 forumaša uzelo brojeve, a do sada se prijavilo 10 forumaša. Dosta sporo ide, ali kapiram da ko nema na spisku pesmu koja sadrži zadatu reč treba da potroši dosta vremena u potrazi.

Preostali brojevi: 1, 2, 3, 19, 27, 31, 35, 37, 42, 43.

Za ovu moju reč ima svašta, al’ problem je što mi se ništa ne sviđa.

Meni se na prvu ucinilo da je moja rec dosta komplikovana, ali na kraju sam nasao cak par finih pesama i izabrao ono sto mi se ucinilo najbolje za ovo izdanje, nadam se da ce vam se i ovog puta svideti predlog 🤗🤭

Prošla mi je prijava jedne dobre pesme. Da nisam uspeo da je nađem poslao bih nešto zbog čega bih izazvao pobunu. Tako da eto, nadam se da će ova sudbonosna reč doneti pesmi poene od vas, dosta ste me izbegavali.

Da je bila dozvoljena reč u tekstu to bi onda bila gotovo slobodna tema. Ja takve teme ne organizujem.

36 brojeva je preuzeto. A preostale slobodne brojeve ću postaviti u drugom postu teme.

Iz moje perspektive tvoja reč je jedna od lakših. Pogotovo ako se uzme u obzir da jezičko ograničenje ne postoji.
Ali opet, verujem da je to individualna stvar. Neki forumaši su bukvalno odmah poslali pesmu za reči koje sam mislio da su teške. Reč koja je meni zapala verujem da bi većini bila pun pogodak, ali ja sam se prilično namučio da nađem nešto što se meni dopada.

I još jednom da napomenem ovde pošto sam dobio dosta takvih pitanja - zadata reč ne mora da bude jedina reč u nazivu pesme!

Last edited:
Sad mi se ne sviđa ni ta pesma što sam poslao. :(

Bebi, vreme je da angažujete muzičke stručnjake da vam pomognu. 🫡

Back