241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Pretends To Be Shocked Fake Shock GIF by AIDES

Inače, stigli smo do broja od 20 učesnika.

Pošto je ovo moja peta organizacija, sada imam dovoljno materijala da se podsetimo i prethodnih.
Moja prva organizacija je bio 182. FSC - Învățăm limba română împreună. Naravno, posvećeno pesmama na rumunskom jeziku. Ovo je tada bio TOP 3:

1. mesto - Alina Eremia - A fost o nebunie @Ro97

2. mesto - Alexandra Ungureanu - Vântule @Tetsujin

3. mesto - Anca Florescu - Cântă inima mea @Petar

Kakve pesmetine. Ja se ne sećam šta sam poslao ali mislim da nisam dobro prošao.

Super pjesme, sad sam pogledao tablicu sa tog izdanja, Anci sam dao 10, a Alexandri 8. Svoju pjesmu još uvijek poslušam s vremena na vrijeme

Mislim da si slao Kleopatru Stratan i valjda si bio u finalu.
Bože slao sam neku pesmu kad je bila devojčica, prošla zapaženo sećam se. Al ne na tvom fsc-u. XD

Imali smo dosta dobrih rumunskih pesama, ja sam slao nekoliko puta, pored Anke i Feli - Timpul, Brighi - Invizibila...

Ali rumunska pesma koju retko preskačem na plejeru je upravo Milanova Bibi sa jFSC-a. 😂

Ja slušam Rumune ali ih retko šaljem jer spušim kao sa Ejmi - Playa en Costa Rica i Dan Balan - Lendo Caledno. Minnelli je prošla ali je bila na dnu. Dva puta sam slao Kleopatru, nije se ni ona proslavila iako je bila u finalu.

Došli smo do 23 prijave. Nastavljamo dalje sa podsetnikom.

Moja druga organizacije je bio 192. FSC - Let's try, one more time. Zadatak ove teme je bio slanje izvođača koji su već učestvovali na FSC-u ali nikada nisu prošli u finale. 192. FSC je, kao i ovaj, padao za vreme Evrovizije.
FUN FACT: Ovo je jedini FSC koji sam organizovao, a da kmečanja oko pravila gotovo da nije ni bilo. :D

1. mesto - Mihail – Who you are @etica

2. mesto - Calogero - On se sait par cœur @Ivana

3. mesto - Stealth - Judgement day @Niko

Ovo mi sve nepoznato ali sad vidim da nisam učestvovao u tom periodu, šteta. Nema ni tabela za ovaj FSC, tuga.

Postavljala je Ivana link sa tabelama. Između ostalih tamo se nalazi tabela i za ovaj FSC.

Pa fora je što kad šalješ Rumune misle da si Milan i namerno ne glasaju! 😭
Kao za Ritu Oru ili Avu Max ,Albanke ? Ili možda Petar Grašo?Opet se zezamo ?
Poslao sam pjesmu bez očekivanja ikakvih .Ne vidim razloga da bude odbijena :ROFLMAO: ali vidim razloga da namerno ljudi neće da glasaju:ROFLMAO:

Back