rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

I meni je na pamet palo, i ako jako degutantno, da bismo sada mi mogli da prođemo kao Ukrajina prošle godine, ne baš podjednako, ali da bi mogla slična situacija da se desi. Međutim, ovo sa Ukrajinom je ipak globalni problem, a ovaj naš lokalni, i manje-više regionalni, i ako je još neko sa strane usput čuo, čuo je.
Da, bas se videlo da ga je cela ova situacija potresla. Takodje deluje kao velika mica i ne zasluzuje hejt koji dobija. Ok, jeste delovao nadmeno i uobrazeno u onom intervjuu iz 2016. ali se vidi da se dosta promenio, da je sazreo, mozda cak i da je bolja osoba...
Koji intervju?

Pa sad kad gledam pre bih rekao da ga je u tom trenutku u tom intervjuu poneo taj momenat i ne mislim da je generalno nadmen, već dugo ga pratimo i siguran sam da ne glumi da je dobrica sve vreme već stvarno jeste dobrica. Verujem i da svako od nas ima momenat kad se ponašao kao debil, a nismo takvi generalno.

Da, bas se videlo da ga je cela ova situacija potresla. Takodje deluje kao velika mica i ne zasluzuje hejt koji dobija. Ok, jeste delovao nadmeno i uobrazeno u onom intervjuu iz 2016. ali se vidi da se dosta promenio, da je sazreo, mozda cak i da je bolja osoba...
Pa nije ni u tom intervjuu delovao nadmeno, ceo vajb emisije je bio takav pa i on. Jedino to za Evroviziju, al je objasnio valjda u onom intervjuu za "Danas" (ako se ne varam, negde sam videla) da je bio rezigniran jer nije nasao svoje mesto na muzickoj sceni i da je eto to rekao u tom trenutku. A i cela ta prica sa RTS-om i da ne izgleda kao Srbin (sto je isto rekao da ne voli da dobija kao komentar) i da je to razlog zbog kog su razmatrali dal njega da izaberu. On je i u ranijim intervjuima i pre tog isto bio ovakav kakav je sad, gledala sam ga par puta na TV-u kad se pojavio tek, a sad sam bas pretrazila opet i obratila paznju bas zbog celog tog hejta.

Luka o Evroviziji par godina pre tog famoznog intervjua, negde oko 21:30 min. :
a i na 28:00 min. je pricao o narodnoj muzici.

Mislim ne idealizujem ga, daleko od toga, al meni nikad nije delovao nadmeno pogotovo ako ga uporedim sa xy pevaca i pevacica kod nas.

A gde je jastog? Ne viđam nešto, nestao u akciji.. :D

Pomenut je neki intervju iz 2016.
Ne znam za nešto kontroverzno iz 2016.

Pretpostavljam (a vidim i Loki isto) da je možda lapsus i da se radi o intervjuu za Red i toj priči o internom izboru 2016.

Taj intervju za Red je iz 2020., i meni je odmah delovao kao odbrambeni "kiselo je grožđe" mehanizam...

Jedino to za Evroviziju, al je objasnio valjda u onom intervjuu za "Danas" (ako se ne varam, negde sam videla)
Jeste za Danas.

Čisto radi konteksta, sad znamo i da taj period 2020. jeste neki najniži Lukin momenat i u karijeri i uopšte u životu (otprilike period u kome je nastala SMSS).
U tom trenutku nije nigde nastupao jedno dve godine, praktično propao kao muzičar...
Privatno je pandemiju opisao kao period potpune zapuštenosti, mentalne i fizičke (do nivoa netuširanja)...

Mogu da zamislim da takav najniži trenutak u životu izvlači najgore iz ljudi...

Ne znam za nešto kontroverzno iz 2016.

Pretpostavljam (a vidim i Loki isto) da je možda lapsus i da se radi o intervjuu za Red i toj priči o internom izboru 2016.

Taj intervju za Red je iz 2020.
, i meni je odmah delovao kao odbrambeni "kiselo je grožđe" mehanizam...
Знам, и мени је због тога било чудно, Ред ТВ није постојао пре 2020. год, а тај наводни интервју из 2016. ме је по опису подсетио на тај са Ред ТВ-а о коме смо дискутовали раније

Možda je u pitanju neki drugi Pinkov kanal.
Nije, to je ovaj na Red TV gde je rekao da ne voli da gleda Evroviziju - jedino je tad pominjao Evroviziju u negativnom kontekstu. A iz 2016 (ili kad vec) je ovo sto sam ja postavila

Treba mi verzija sa novim tekstom na kraju na spotify-u, sad sam se već navikao na novu verziju.
Nema te verzije. I na promotivnom CD-u je sa delom na srpskom pri kraju, samo su promenili u karaoke verziji, valjda jer ona i ide kao muzička podloga na Evroviziji, a ovu osnovnu nisu dirali.

Očešljan Luka:
FvTW0IJacAE52kV

Skoncentrisan Luka:
FvNgXztaAAAL7gy

😍

Back