rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ovo sam i ja pomislila gledajući BTS razglednice.

Nema mnogo izvođača kojima je RTS potpuno dao ključeve umetničke vizije nastupa, osim Luki čini mi se samo Konstrakti i Željku...

Luki se pritom posrećilo da može dati svoj pečat čak i razglednici... i da potpuno uobliči sve u svoju umetničku viziju...

Baš sam se prijatno iznenadio sa ovim intervjuem. Dečko najbolje zna engleski od svih kandidata, plus pozitivan je pa čak i simpatičan.

Međutim, budimo realni, on ove godine nije ni najmanje u fokusu, numera previše mračna, samoubilačka (hoću da spavam zauvek itd...) tako da mislim da ćemo ove godine zabeležiti najgori rezultat u istoriji u finalima (onda kad smo se plasirali).

15. mesto puna kapa, čak Mocart daje kvotu 1.25 na to, ali da se ne lažemo mi puno, teško teško...

Ajde malo da se testiramo danas. 😍

@Dule

Kako ti se dojmi "Mama ŠČ"? 😌 🤭

pa... šta da ti kažem, previše je mračna, nezadovoljan je svetom, hoće da spava da ga nema...
Umesto da bude pozitivan, optimista da se bori...

Ne kažem ja, ovo je zaista pravo remek delo Luke u umetničkom smislu ali... Nije za Evroviziju

Na Evroviziji ljudi hoće da vide Moldaviju 2022. Finsku 2023. , Poljakinju i Izraelku što vrcka, a ne ovo...

Još jednom kažem (videćemo se za nedelju dana), mislim da će zauzeti 20. mesto.
A u finale ide ko od šale to nije problem

Istina je da mračne pesme ne prolaze najbolje na Evroviziji. Ja to pratim jer su meni mračne često u vrhu liste i budem u fazonu zašto ovo nije prošlo bolje. Kao npr. Skeletons i Bones. Ali da prođe gore od Balkanike? Nema šanse.

Ma @Dulence reci nam za Mama ŠČ, mnogo sam nestrpljiv, ne mogu da sačekam tvoju reakciju na 🇭🇷 temi.. 🤭

Imam nikakav osećaj, da baš iz razloga, što ne stojimo najbolje na tim glupavim kladionicama, može da bude pozitivno iznanedjenje i Srbija ostvari neki top plasman.
Jednostavno ova pesma je nešto totalno drugačije, što bi moglo da pokupi dosta poena i od publike, a i od žirija. Ako se još u obzir uzme strašna situacija u našoj zemlji u poslednjih nekoliko dana, a pesma doslovno opisuje trenutno stanje društva, svašta tu može da bude.
Ali svakako, uskoro će nam sve biti mnogo jasnije, posle utorka.

pa... šta da ti kažem, previše je mračna, nezadovoljan je svetom, hoće da spava da ga nema...
Umesto da bude pozitivan, optimista da se bori...
Onda nisi razumeo poruku pesme, koja je upravo suprotno tome, tj. treba da podstakne ljude da "ne spavaju" na ono što se dešava u društvu.

Back