ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Imam neki osećaj da će :az: proći u utorak...ne otpisujte braću Bağmanov iz planinskog ušuškanog grada Zaqatala! :love:
Voleo bih da se astralno projektujem u stvarnost u kojoj se ova simpatična indi/britpop baladica iz 90-ih kvalifikuje za finale a plastični korporativni Izrael flopne 😩

• Love
Reactions: Mrm
Ja ne kontam tu današnju modu očigledno, svi izgledaju kao da su pobjegli iz cirkusa

Meni Norvezanka i dalje najlepse izgleda danas sto se tice stajlinga. Sa sve onom krunom me podseca na Miss Universe.

Ja ne kontam tu današnju modu očigledno, svi izgledaju kao da su pobjegli iz cirkusa
Polako, Marko, znam da treba sačekati broj 34 baš dosta, ovi ga razvukli za sve pare... 😌

Ali dočekaćemo mi i Sidu:

1683472697715.webp

Pobogu, ovo nije ni za cirkus

VQNm7h6.jpg

U trenutku sam pomislio da će za Albaniju izaći samo Albina na tirkizni tepih, i zaigralo mi je u stomaku onako lagano... 😬

Zasto voditelji nisu pitali Diona da li je popravio gume na svom autu?

Kaarija vec smorio sa ovim zelenim bolerima, mogao je da se potrudi da bar za tepih obuce nesto drugacije.

I Finac je mogao da se upristoji za tirkizni tepih...

ivc36m2.jpg

0oq6ajk.jpg

Ako je do sada bio cirkus, upravo je stigao upravnik istog.. 😌🇫🇮

Smorio je općenito s tolikim majmuniranjem, stvarno više ne znam zašto je ljudima toliko zanimljiv i smiješan

Kariji ce se bar cirkus isplatiti, mozda cak i pobedom, a Let 3 se besplatno blamira i cirkuzira. Ne vidim ih prosto u finalu...

Cirkus se nastavlja i sa Dancem

JsLZTfY.jpg

Back