rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

yr6pSzF.jpg

Bones i nije tako loše prošao, s obzirom da scenski i nije bilo nešto posebno, ali je Bugarska tada pucala na visoko. Za Skeletons mi je i dalje žao, tu pesmu obožavam da slušam i dan danas, a ona tabla je zaista bila top.

Međutim od tad je prošlo 5 godina, i Evrovizija je doživela dosta promena i dobila novu demografiju, tako da se možda i promene šanse mračnim pesmama (što bih voleo, jer isto u slobodno vreme slušam najviše takvih pesama)
Ne zvao se Shum 😂😍

Skeletons i Bones su mračne pesme? 😳 Meni su prilično obične pop pesme, mada valjda zavisi šta je za koga mračno.

Ne znam da li mogu da nabrojim pet zaista tužnih i mračnih evrovizijskih pesama. Kao što kažeš, jednostavno ne prolazi. Na Evroviziji prolazi samo pop muzika i neki njeni derivati (etno pop, pop sa repom, pop opera, pop rok, itd).
Love is like a black hole, everything is dark

Kako pozitivna i optimistična pop pesma 😍

Love is like a black hole, everything is dark

Kako pozitivna i optimistična pop pesma 😍
Pa i dalje je klasična ljubavna pesma 🤷🏼 Ne bih baš rekao da je bilo kakva mračna muzika. Pop je sam po sebi verovatno najmanje mračan i interesantan žanr za istraživanje nekih ozbiljnijih stvari.

Pa i dalje je klasična ljubavna pesma 🤷🏼 Ne bih baš rekao da je bilo kakva mračna muzika. Pop je sam po sebi verovatno najmanje mračan i interesantan žanr za istraživanje nekih ozbiljnijih stvari.
Pa očigledno je subjektivna kategorija. I onaj nastup svakako spada u mračnije ESC nastupe. O Skeletons da ne govorim, i dalje me hvata jeza od pojedinih kadrova. 😍

Foto: Pero Jovović

SHQNHpx.jpg

Izjava za Novu tv

„Nisam baš najprofesionalnija osoba da mogu sve da sakrijem. Na snimcima sa probe bilo je dosta besa, ne znam kako drugačije da objasnim, ali mnogo više želim ovo da ispevam nego što sam želeo ranije. Došao sam tu jer sam izabran, to je bila moja želja, a sada nisam sam u ovome. Svoj nastup ću posvetiti celoj Srbiji sada koja neizmerno pati, i Srbiji pre ovog događaja, kao i za porodice preminulih. Koliko mogu da ponudim, daću celu dušu u taj nastup.“

Dragana Kosjerina ovako da uradi minut ćutanja pre saopštavanja poena,pogledajte na 44:10:

Nije valjda a je to zaista on napisao?!
Inače ne sviđa mi se što prenosite fotografije "kante za sp...u" kako zovu ovog Jovovića na twitteru.

Back