ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Koliko sam video ima da se kladi na ESC u mozzartu. Sad ponuda je prilicno slaba u svim nasim kladionicama i kvote su prilicno lose.

Ma meni su kvote nebitne, igram na smešne iznose. 😄 Ne pronalazim na Mozzartovom sajtu ESC, izgleda da oni ipak nemaju.

Mislim da Mozzart ne stavlja te kvote na sajt, nego samo ima ovako u ponudi u kladionici...

Jeste li spremni za večeras? Odštampani listići? :D

millist.webp

BABY LET THE GAMES BEGIN! LET THE GAMES BEGIN! LET THE GAMES BEGIN! R U READY FOR IT?

BABY LET THE GAMES BEGIN! LET THE GAMES BEGIN! LET THE GAMES BEGIN! R U READY FOR IT?

Krece hajp da se stvara polako ali sigurno... 😁😁😁

Mene će udariti hajp tek pri proglašenju finalista. :ROFLMAO: Do jutros uopšte nisam bio svestan da je danas ESC.

Je l se meni čini , ili se Alesandra malo još ugojila ? Plus mi je kostim bio lepši na nacionalnom izboru . Ne znam je l to samo moje mišljenje :(

Sta se svi bojite. Imamo solidnu dijasporu i teorije nema da Azerbejdžan, Malta , Letonija , Irska Holandija budu ispred nas . Čak sam poprilično siguran da ni Švica ,Češka i Hrvatska neće biti ispred nas , tako da safe smo . Plus kad uleti Saša Popović, pa kad Kaze dalje ide dalje ideeeee Crni Lukaaaq

Lep provod svim forumasima veceras! Da prodju svi nasi favoriti (ili bar sto je vise moguce), i naravno, idealno da prodju Srbija i Hrvatska.

Cura je spremila srpsku zastavu, kupila Lav pivo.......znaci Luka prolazi 100%, nema zime :D

Uzivajte!

Back