Ma samo da se ne povuku sa ESCa.Samo da ne ukidaju PzE, ozbiljan to brend može da bude.
U odnosu na onaj "mračni period" entuzijazam je 100 puta veći, to je fakat.Iskreno ne mislim da bi neki loš plasman uzdrmao RTS jer mi ne deluju nešto zainteresovano za ESC ove godine. I zbog cele ove situacija a i pre toga nekako je entuzijazam bio slabiji kod njih.
Mislim nije se odrazilo na nastup i ostalo, ali nekako mi nisu delovali u hajpu niti da imaju neka očekivanja.
Pa mislim zlonamernici i 12. mesto mogu da predstave kao debakl, ne vidim tu neku razliku.
RTS jeste privlačan za SNS, ali Vučić je slabiji nego ikada u ovih zadnjih 11 godina. Narod na ulici mu udara i na Pink i Happy, RTS je ovakav kakav jeste to više neće moći da menjaju.
Čovek upućen u RTS kao niko na ovom forumu. Obožavam tvoje postove o RTS-u.U odnosu na onaj "mračni period" entuzijazam je 100 puta veći, to je fakat.
Veruj mi, UO je jedva progutao ovogodišnji PzE i zakopao ratne sekire nakon održavanja iste, videlo se to. Misliš da Klanšček i vesela družina ne bi iskoristili priliku da se na konto ovog rezultata obračunaju sa Oliverom i urnišu joj projekat koji je ona kao urednica zabavnog programa podigla na noge? Uostalom, ovakva kohabitacija naprednjačkog UO i Bujoševića/Olivere koji se još ne daju i drže RTS koliko-toliko u ravnoteži ne može dugo trajati. Javni servis je veoma privlačan plen za političare na vlasti.
Ja ne sporim da ima talentovanih ljudi sa željom da učestvuju u projektu i da pomognu da Srbija održi jedan dobar status koji tamo ima, ali i oni i ceo RTS zavisi od toga da li će UO odlučiti da skida Bujoševića (odnosno kad će dobiti mig sa Andrićevog venca), a onda pa-pa za te talentovane ljude koje će zameniti neki novi Komrakovi. Ne bi bio prvi put da se tako nešto dešava u RTS.
Jeste ovo najcrnji scenario za nas, ali ako nam iskustvo nešto govori to je da logika i razum magično nestaju u trouglu Takovska-Tašmajdan-Aberdareva. Treba biti spreman na sve.
Slažem se. Mislim da se svakako ništa dramatično neće desiti, idemo dalje naredne godine i to je to.Meni se cini da ni RTS ne ocekuje mnogo ove godine tako da nece se razocarati
MI smo sami sebi najgori neprijatelji.Od naših niko nikada nije imao podršku, jer smo mi kao narod neobjašnjivi.
Jednostavno sto kazete, hajp je splasnuo i izduvao, a mnogi su i zaboravili da nas Luka predstavlja.Slažem se. Mislim da se svakako ništa dramatično neće desiti, idemo dalje naredne godine i to je to.
pa i Finska je imala visok plasman 2021. pa su prošle godine bili na dnu u finalu i sada u igri za pobedu.
već nakon PZE23 je delovalo da je zainteresovanost izvođača za PZE24 veća nego za ovu godinu. ne znam da li je to i inače pravilo da nakon velikoh uspeha malo splasnu stvari, ali ništa nas ne sprečava da naredne godine budemo favoriti za pobedu.