rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ja se ne opterećujem plasmanom. Voleo bih da bude na levoj strani tabele. Malo vokal da se pojača i biće super.

Sve u svemu, neka bude kako bude, a spreman sam na to da bude ili kao Uraganke ili kao Nevena. Nista drugo. Ziri ako da 30ak bodova znaci vatromet da se pali.

ma neće se ništa dramatično desiti, ako Beovizija nije ukidana kada je Balkanika bila 19. mesto a Nevena 18. mesto zašto bi se to sada radilo?

Mislim prvo sačekajmo šta će Luka uraditi, možda bude i 14. mesto, 15-o.

Iskreno ne mislim da bi neki loš plasman uzdrmao RTS jer mi ne deluju nešto zainteresovano za ESC ove godine. I zbog cele ove situacija a i pre toga nekako je entuzijazam bio slabiji kod njih.

Mislim nije se odrazilo na nastup i ostalo, ali nekako mi nisu delovali u hajpu niti da imaju neka očekivanja.
U odnosu na onaj "mračni period" entuzijazam je 100 puta veći, to je fakat.

Veruj mi, UO je jedva progutao ovogodišnji PzE i zakopao ratne sekire nakon održavanja iste, videlo se to. Misliš da Klanšček i vesela družina ne bi iskoristili priliku da se na konto ovog rezultata obračunaju sa Oliverom i urnišu joj projekat koji je ona kao urednica zabavnog programa podigla na noge? Uostalom, ovakva kohabitacija naprednjačkog UO i Bujoševića/Olivere koji se još ne daju i drže RTS koliko-toliko u ravnoteži ne može dugo trajati. Javni servis je veoma privlačan plen za političare na vlasti.

Ja ne sporim da ima talentovanih ljudi sa željom da učestvuju u projektu i da pomognu da Srbija održi jedan dobar status koji tamo ima, ali i oni i ceo RTS zavisi od toga da li će UO odlučiti da skida Bujoševića (odnosno kad će dobiti mig sa Andrićevog venca), a onda pa-pa za te talentovane ljude koje će zameniti neki novi Komrakovi. Ne bi bio prvi put da se tako nešto dešava u RTS.

Jeste ovo najcrnji scenario za nas, ali ako nam iskustvo nešto govori to je da logika i razum magično nestaju u trouglu Takovska-Tašmajdan-Aberdareva. Treba biti spreman na sve.

I ja se slazem da PZE nikako ne treba ukidati i menjati nacin izbora cim ostvarimo malo losiji rezultat. Tako se razmisljalo 2009. pa se odmah odustalo od Beovizije umesto da je bila odrzavana i posle toga.

Sledeće godine ludilo za Breskvicom lol
Breskvica

FuX8RNJ.jpg

Pa mislim zlonamernici i 12. mesto mogu da predstave kao debakl, ne vidim tu neku razliku.

RTS jeste privlačan za SNS, ali Vučić je slabiji nego ikada u ovih zadnjih 11 godina. Narod na ulici mu udara i na Pink i Happy, RTS je ovakav kakav jeste to više neće moći da menjaju.

Ovo veče je bilo beskrajno zabavno sa vama forumašima. ♥️ ♥️ ♥️

A sad ostaje samo da navijamo za Luku! Odoh u krevet u Lukinom stilu "Samo mi se spava".

Tired Charlie Brown GIF by Peanuts

S obzirom na to kakvu (ni)je podrsku Luka imao od nasih, ne bi me cudilo da se u medijima pise sve i svasta.

Pa mislim zlonamernici i 12. mesto mogu da predstave kao debakl, ne vidim tu neku razliku.

RTS jeste privlačan za SNS, ali Vučić je slabiji nego ikada u ovih zadnjih 11 godina. Narod na ulici mu udara i na Pink i Happy, RTS je ovakav kakav jeste to više neće moći da menjaju.

Pazi, ja pričam o scenariju u kojem Srbija osvaja manje od 20. mesta, što je realno gledano skoro pa ne moguće sem ako nas ne ukopaju i redosled nastupa i žiri zajedno. RTS svaki ulazak u top20 gleda kao uspeh tako da u tom slučaju problema nema.

Drugi pasus je već politika pa ću tu kratko: ranjeni lav je najopasniji. baš u tom grmu leži zec: što mu je manja popularnost, to će gledati da prigrabi što veću kontrolu kako ne bi iskočio iz šina

U odnosu na onaj "mračni period" entuzijazam je 100 puta veći, to je fakat.

Veruj mi, UO je jedva progutao ovogodišnji PzE i zakopao ratne sekire nakon održavanja iste, videlo se to. Misliš da Klanšček i vesela družina ne bi iskoristili priliku da se na konto ovog rezultata obračunaju sa Oliverom i urnišu joj projekat koji je ona kao urednica zabavnog programa podigla na noge? Uostalom, ovakva kohabitacija naprednjačkog UO i Bujoševića/Olivere koji se još ne daju i drže RTS koliko-toliko u ravnoteži ne može dugo trajati. Javni servis je veoma privlačan plen za političare na vlasti.

Ja ne sporim da ima talentovanih ljudi sa željom da učestvuju u projektu i da pomognu da Srbija održi jedan dobar status koji tamo ima, ali i oni i ceo RTS zavisi od toga da li će UO odlučiti da skida Bujoševića (odnosno kad će dobiti mig sa Andrićevog venca), a onda pa-pa za te talentovane ljude koje će zameniti neki novi Komrakovi. Ne bi bio prvi put da se tako nešto dešava u RTS.

Jeste ovo najcrnji scenario za nas, ali ako nam iskustvo nešto govori to je da logika i razum magično nestaju u trouglu Takovska-Tašmajdan-Aberdareva. Treba biti spreman na sve.
Čovek upućen u RTS kao niko na ovom forumu. Obožavam tvoje postove o RTS-u. 😍 Koje je tvoje predviđanje za narednu godinu i RTS na ESC?

Meni se cini da ni RTS ne ocekuje mnogo ove godine tako da nece se razocarati
Slažem se. Mislim da se svakako ništa dramatično neće desiti, idemo dalje naredne godine i to je to.

pa i Finska je imala visok plasman 2021. pa su prošle godine bili na dnu u finalu i sada u igri za pobedu.

već nakon PZE23 je delovalo da je zainteresovanost izvođača za PZE24 veća nego za ovu godinu. ne znam da li je to i inače pravilo da nakon velikoh uspeha malo splasnu stvari, ali ništa nas ne sprečava da naredne godine budemo favoriti za pobedu.

Od naših niko nikada nije imao podršku, jer smo mi kao narod neobjašnjivi.
MI smo sami sebi najgori neprijatelji.
Slažem se. Mislim da se svakako ništa dramatično neće desiti, idemo dalje naredne godine i to je to.

pa i Finska je imala visok plasman 2021. pa su prošle godine bili na dnu u finalu i sada u igri za pobedu.

već nakon PZE23 je delovalo da je zainteresovanost izvođača za PZE24 veća nego za ovu godinu. ne znam da li je to i inače pravilo da nakon velikoh uspeha malo splasnu stvari, ali ništa nas ne sprečava da naredne godine budemo favoriti za pobedu.
Jednostavno sto kazete, hajp je splasnuo i izduvao, a mnogi su i zaboravili da nas Luka predstavlja.

Back