Ja jedino da se drogiram pa da izdržim do kraja...Večeras će i revijalni biti predosadan tako da spremimo se
A pesme tek. Veceras je test nasih limitaVečeras će i revijalni biti predosadan tako da spremimo se
Ozbiljno je to pitala?Kako se na švedskom kaže Sound of Beauty... LMAO. Tako je 2020. pitala i za Open Up.
Susramlje ahahaha da, pitala je, zapamtio sam da je opnaOzbiljno je to pitala?
![]()
Susramlje
Nazalost, idoliziranje Svedske kao Bozanstva u Esc kontekstu je teska patologijaMeni je recimo užasno krindž bilo ono potenciranje Švedske i Melfesta u par navrata. Jovane, da li ste već izabrali predstavnika u Švedskoj?
Koga boli kur*c
Proslo je i njihovo.Melodifestivalen može samo još da se hvali u smislu produkcije i organizacije. Pesme su mediocre as fuck.
Volim ove francusko-nemačke filizofske začkoljice iz epohe prosvećenosti.Da malo ulepšamo temu
View attachment 484
Ja svake godine od 2015.Pa i bilo je vreme. Najžešće mi je kad fanovi priželjkuju da ispadnu!![]()
Pa i ja jos uvek cekam da Svedjani napokon ispadnu. 2010. nisam ni primetio da su ispali, a sad s ove tacke gledista to izgleda 99% kao nemoguca misija.Pa i bilo je vreme. Najžešće mi je kad fanovi priželjkuju da ispadnu!![]()