ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Hrvatska da, Slovenija ne i mnogo mi je žao zbog toga. Hrvatska mi je u bottom 3 a Slovenija u top 3 ove godine, ali prosto ne vidim Slovence na u top 10 ni kod publike ni kod žirija. U najboljem slučaju mislim da mogu da ostvare neki rezultat kao 2019. (15. mesto), ali verovatno ni toliko.
Znajuci kakvu podrsku od publike nemaju, ne bi me zacudilo da na kraju zavrse sa bodovima publike samo iz bivse Juge, kao sto su znali vise puta.

Nije se napravio neki buzz oko Slovenije, na kladionicama stoje neznatno bolje od nas a i redosled nastupanja, jesu na kraju ali izmedju Hrvatske i Izraela deluju kao filler.

screenshot_380.webp

Ima pravo da glasa za koga god hoće. Oni jesu njena šolja čaja. Žena je u X faktoru bila mentor boys bendu, a i pesma najviše odgovara njenom muzičkom stilu, pop pesmama nalik onim iz šezdesetih.
Po meni, koliko su momci slatki toliko im je pesma staromodna.

S obzirom da će nas na bini predstavljati četvoro Slovenaca, od njih očekujem više bodova, nego od srpske dijaspore.

Ko je u našem žiriju?

Svakako dajemo 12 Hrvatskoj, ali me zanima.
Ne bih bas rekao da dajemo sigurno 12 Hrvatskoj. Ziri sigurno daje nulu, publika diskutabilno. Uzimam u obzir da smo znali biti dosta strogi kad je Hrvatska u pitanju.

Nismo. Te priče se provlače ovde već 15ak godina, nema od toga ništa.
Naš žiri će im dati par bodova ili ništa, publika verovatno 12.

Nemojte tako pricati, Konstrakta je bila nacionalni heroj. Nece nasi lako zaboraviti tih 12 poena.

Mislim da naš žiri ne daje 12 Hrvatskoj sigurno, nmg da tvrdim tačno koliko će poena dobiti (mogića je i nula)... a što se tiče publike tu sigurno dobijaju poene, ali opet nisam baš siguran u 12 (pre mislim da će 8 ili 10)....

Ajde videcemo, ne znam da li ce biti bas 12 za Hrvatsku ali nesto fino uveren sam.

Ko je u našem žiriju?

Svakako dajemo 12 Hrvatskoj, ali me zanima.
žiri ne verujem da daje

publika sigurno. Kod nas će biti tvt Hrvatska - Slovenija - Finska, eventualno Austrija

Žiri će vrv dati nekoj random pesmi sa dobrim vokalima kao prošle godine, tipa Kipar

Nemojte tako pricati, Konstrakta je bila nacionalni heroj. Nece nasi lako zaboraviti tih 12 poena.
kakve veze ima? Let 3 nije Konstrakta.

Daćemo im sigurno neke solidne poene od žirija (do 7-8), ali baš ne verujem više od toga.

Back