ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Mislim da su zaista zahvaljujući žiriju uspeli da lepim rezultatima zapadnim zemljama dignu popularnost takmičenja, i sad kad istočna Evropa ne dominira nužno šta god poslala mislim da je vreme da se kaže žiriju doviđenja.

Hvala prijateljima Nemcima i Englezima sto nismo zadnji :D
Na kraju ocekivano sve.
Cestitam Svedskoj, vrlo dobar pobednik. Da je svake godine ovako bilo bi ovo lepo takmicenje. Na kraju sam navijao za Finsku i dobro su prosli na tvt.
Big5 potop osim Italije koja je bas pokidala, meni nije bilo ocekivano.
Hrvatska, Slovenija i Albanija mogli bolje.
Drago mi je za Estoniju, bas mi se svidela pesmica, a ziri ju je bas bas gurao.
Toliko za ovu godinu, nastavljamo na FSC druzenje.

Bravo za Švedsku, drago mi je da Finska nije pobedila. Takođe i za nas, nadam se da se sledeće godine vraćamo pametniji i bolji ;)
Pa i ove godine smo bili pametniji jer smo poslali pesmu koja je ušla u finale, što ne možemo da tvrdimo da bi uspelo drugima sa ovogodišnjeg PZE-a, a nije sve ni u pesmi već nekad se jednostavno kockice ne slože kako treba.

Sad kad se Serifovicka zainati pa hoce i ona drugu pobedu, a Zeljka drmne kompleks kako on nema pobedu, pa eto i njega na pze. Onda Breskvica ne zakasni sa prijavom i konacno nadje pesmu, a Milica Pavlovic se sad nalozila zbog Izraelke i imamo esc pre esca.:ROFLMAO:

Pa i ove godine smo bili pametniji jer smo poslali pesmu koja je ušla u finale, što ne možemo da tvrdimo da bi uspelo drugima sa ovogodišnjeg PZE-a, a nije sve ni u pesmi već nekad se jednostavno kockice ne slože kako treba.
Ne možemo, ali možda bi i ušli u finale. A da je trebalo, prošli bi bolje ;)

Ja sam majkemi blizu da budem turbo veceras. Aj sto je srbija prosla lose, to mogu da prezivim, jbg nije se svidelo ljudima. Ali ja ne mogu da svarim kopiju Euphorije kao pobednika. A ne pomaze ni to sto mi je ona tako fejk, ne znam.

Ne mislim da ce se drasticno smanjiti interesovanje za pze jer su vecina nasih pevaca pljuvali pesmu i kad je pobedila na pze

Back