Ajde da i ja napisem komentar kao zakljucak na ovo sve.
Ja generalno nemam nista lose da kazem za Luku, za njegovo nastup i izvodjenje, meni je sve kao koncept bilo veoma zanimljivo. Iako to nije bio moj prvi izbor ni na PZE, svakako sam ga podrzavao, ali smatram da bi neki drugi izbor imao vece sanse.
Opet, sa druge strane kada pogledam, nista lose se nije dogodilo, ne mozemo uvek mi biti u prvih 10-20, ali nikako iza 20… najvece razocarenje su mi svakako glasovi na tele, ono je bas sramota da od tolike srpske dijaspore pristigne samo 16 poena

ziri nas ne voli, te nas ne voli, ali nasi sto nas sabotiraju, e to me boli. Uvek sam se trudio da podrzim našeg predstavnika koliko mogu, a ovde ispada da sam u manjini i verovatno i ovo malo poena sto je pristiglo nije od dijaspore nego od ljudi koji su ipak u Evropi zagotivili ovaj nastup.
Na kraju zabolela me je 0 od zirija iz Slovenije (niti nama, niti Hrvatima nista nisu dali, a oni dobili odlicne poene)…
Trudicu se vise da ne komentarisem na ovu temu, do sledece sezone, sada se vracam FSC i boljim pesmama