Hans Moleman
Iskusan član
Jel u Turskoj ovo stvarno bilo bitno pitanje u izbornoj kampanji ? 

I to hvala Bogu da se zavrsila.Navijajte, ali sledeće godine. Ovogodišnja Evrovizija se završila
Super, Shake it up Şekerim!Izgleda da Erdogan pada u Turskoj, možda se vrate.
Pa itekako je bitno, cim Erdogan nije davao jer je takmicenje "previse gej" i zbog statusa Big 5.Jel u Turskoj ovo stvarno bilo bitno pitanje u izbornoj kampanji ?![]()
I meni isto veruj mi. I meni isto.Falile su mi Turske nule.
Jesu, pobedila je.Nisu imali nijednu pobednicku pesmu na NF
Pa zapravo mogli su da je stigne ako je imala manje od 187 poena publike. Ali je bila druga sa 240 tako da...Pa i ovo je bila klasicna sabotaza jer su joj nabili milion poena da niko ne moze da je stigne. Ako Finac peva lose nije ni Loreen jedina koja ume da peva pa da sa reciklazom pesme iz 2012 osvoji 400 poena zirija.
Meni je, Boga mi, i ovo imalo pobednički materijal
šteta što nisu dobili Melfest, ne bi ništa od ovoga gledali sada
Dva sata nekvalitetnog programa mislis?A stvarno je hit kad fanovi Evrovizije glume neku prefinjenost i traže vokal i kompoziciju na trešerani od festivala, druye promašio si festival, idi gledaj Beogradsko proleće fazon
okle to? kažu da je dobio u prvom kruguIzgleda da Erdogan pada u Turskoj, možda se vrate.
Sve se poklapa!!Ako se vrati Turska, uz Luksemburg i CG i MKD, Švedska možda obori i rekord u broju zemalja...
Pa itekako je bitno, cim Erdogan nije davao jer je takmicenje "previse gej" i zbog statusa Big 5.
Ne bih se bunio, ali reakcije fanova bi očigledno bile strašne...Sve se poklapa!!
Može i jedna pobeda na domaćem terenu.
![]()
Svaki rekord jedan po jedan da se obori, obična učešća sa super plasmanom su passeSve se poklapa!!
Može i jedna pobeda na domaćem terenu.
![]()
scene kada Erdogan ponovo pobedi izbore i vrati Tursku na ESC svakakoOd zapadnjaka mi se kenja.
Zelim islamsku revoluciju
Omogućiće im, samo da dođu do broja 44Ne znam što Kazahstan ne debituje kad već učestvuje na JESC
Bolje Kazahstan nego Luksemburg I said what I said.