241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Konačno da moja 12-ica pobedi. Bravo Milane, definitivno najbolja pesma ovog izdanja. Nico je takođe jedan od izvođača koje sam odavno planirao da šaljem, ali nikako da se ukaže prilika.

Ja sam fasciniran 4. mestom za Skillet, to nisam očekivao ni u najluđim snovima. Pogotovo što "smrt" nije bila baš inspirativna reč za potragu za pesmom. :DHvala svima na velikom broju poena. @Petar, eto da si izabrao 24 za zadatak dobio bi smrt. :D

Ja sam umalo poslao pesmu od Skilleta koja je imala u naslovu reč pakao. Predomislio sam se i eto drago mi je da jesam jer si poslao bolju pesmu po mom mišljenju.

Cestitke na pobedi Milane kao i na fenomenalnoj organizaciji. Pesma zaista jeste bila u samom vrhu izdanja.

Pohvale i Novinaru za izbor pesme - od mene 2 x 12 poena.

Radujem se sledecoj temi.........a obzirom da je jedini prijavljeni za organizaciju, sledeci organizator je Pokahontas.

Haha 🤣🤭
Evo bar Pokahontas zeli da nam se oduzi za cekanje. To je bas lepo 🤗

Micky hvala ti što si mi otkrio Yasminu. Cestitke pobedniku
Hvala tebi na visokim poenima 🤗😘
Yasmin sam otkrio slucajno trazeci pesmu na zadatu rec, kasnije sam video da je vec jednom bila ucesnik na FSC, ali odmah mi se svidela ova pesma i rekoh saljem je, pa sta bude 🤗

E sad, još jednom čestitke @MilanB što na pobedi što na organizaciji! 😍

Moji glasovi u finalu:
12p Red - Darkest Part
10p Skillet - Valley Of Death
8p Nico Santos - Play With Fire
7p Palaye Royale - Lifeless Stars
6p Alba August - Lights
5p Marina - Lies
4p Meduza, Dermot Kennedy - Paradise
3p Lenii - White Lie
2p Regard, RAYE - Secrets
1p Krajno - Život

Takođe i da se zahvalim svima koji su glasali, 3. mesto mi je posle 2 pobede najbolji rezultat do sad, mada sam se nadao pobedi i sad. U svakom slučaju hvala svima koji su glasali za Agnes!

12p @Niko (Razmenili smo 12 😍) @dodo @sparkle @EvilSmile
10p @Tinte @McSteamy
8p: @⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡ @Nije sve tako sivo
7p: @Ro97
6p: @Stole
5p: @Shum @Micky @Novinar @Filhy
4p: @whisky
3p: @Bebi @Djole89 @Tetsujin @Majsta94 @etica
2p: @Petar @MilanB @Destry94 @Endrega
1p: @cinque @Vax'ildan

Čekamo novo izdanje, nadam se da će organizator da nam se iskupi za čekanje nekom lakšom temom 😍 mada je meni i ova bila prilično laka, posrećilo mi se sa zadatkom.

Ceatitke pobedniku i organizatoru!
Nisam stigao da ispratim kao neka predhodna izdanja, ali je naravno sve bilo na najvisem nivou!!
Sve pohvale i vidimo se na sledecem izdanju.

Bravo MilanB i za organizaciju i pobedu, u salyed! 🔥

Ja bi volio da bude neka tema na kojoj ćemo slušat Doju Cat recimo
Evo, specijalno za tebe cu se potruditi da bude nesto tako kada organizujem! 🥰
Noooo Destry, upravo si spojlovao moj ceo spisakkkk! 😳😁

Tbh moja odluka je bila da ide "God is a woman" na ovom izdanju, bas iz razloga da ne saljem Doju na dva uzastopna izdanja, ali je Ari imala kolaboraciju kao 6. ucesce, tako da nije odgovarala pravilima. Svakako se osecam prezadovoljno dobijenim zadatkom i izborom pesme. Jedva cekam da opet posaljem Doju! 🦄🦄🦄

Bravo MilanB i za organizaciju i pobedu, u salyed! 🔥

Evo, specijalno za tebe cu se potruditi da bude nesto tako kada organizujem! 🥰

Noooo Destry, upravo si spojlovao moj ceo spisakkkk! 😳😁

Tbh moja odluka je bila da ide "God is a woman" na ovom izdanju, bas iz razloga da ne saljem Doju na dva uzastopna izdanja, ali je Ari imala kolaboraciju kao 6. ucesce, tako da nije odgovarala pravilima. Svakako se osecam prezadovoljno dobijenim zadatkom i izborom pesme. Jedva cekam da opet posaljem Doju! 🦄🦄🦄

Na slagalici u ko zna zna sam dobio pitanje koju pesmu peva Doja Cat bar 10tak puta od kad igram. I uvek je odgovor Planet Her. Sad to znam kao pesmicu.

Ja kupio paket za 14. mesto izgleda, vec drugi put zaredom, ali dobro bar sam poceo da ulazim u finale. Pogledacu tabelu kasnije, sad sam se probudio.

Pobednicku pesmu znam sa ove audicije iz TV (predpostavljam ima jos neko ko je zna od ovde), ova verzija mi je puno bolja od originala, koja mi se prvobitno nije preterano svidela ali je zbog slabije konkurencije dobila 6 poena na kraju, cestitke svakako. Nico je inace jedan od mentora u ovom videu.

Back