Prošla podrumara sa potencijalom! Volim što mi random nepoznata pesma pobedila sve sa spiska (nemam spisak al tako se kaže ovde).
Sad mogu na miru da se vratim krstaškim ratovima.
Prvo; cestitam i sretno Pokahontas sa organizacijom.
Drugo; molba da me ne stavis u 1. pf-e. Ne svidja mi se ta crvena boja jer me podseca da necu proci dalje, a i sad sam bio u 1. pf-u i nisam prosao. Hvala u napred.
Prilikom slanja prijave, da li se gleda iskljucivo kako je potpisano u videu ili se gledam prvo ime ili prezime?
Pošto sam def ovu godinu završio već u maju, sada se nisam opterećivao pesmama, a ni plasmanom. Takođe, neću ni u budućnosti. U redu je što sam najgori trenutno jer je bitno kako ja vidim sebe.
Zbog svega toga sam poslao pesmu koju OBOŽAVAM. Jako će mi biti drago ako se makar jednoj osobi bude dopala i verujem da će me podržati dobronamerni ljudi kojima se bude svidelo to što sam poslao. Meni je srce puno što ću vam napokon, posle 7 godina tačnije, ponovo predstaviti pravog sebe i nestrpljiv sam da čujem vaše utiske na moju divnu pesmicu.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.