242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Neverovatno, ali imao sam u planu gotovo istu temu ako bih nekada pobedio (što će biti realno nikada), samo što sam planirao da nazivi pesama, a ne izvođača počinju samoglasnicima i da ne smeju pesme sa jednim početnim slovom u naslovu, kako bismo izbegli previše pesama engleskom (sa prvom rečju A ili I) i još par začkoljica naravno, ali svakako bravo! :D

Kakav je osećaj učestvovati na nekom takmičenju gde misliš da nećeš pobediti?

Neverovatno, ali imao sam u planu gotovo istu temu ako bih nekada pobedio (što će biti realno nikada), samo što sam planirao da nazivi pesama, a ne izvođača počinju samoglasnicima i da ne smeju pesme sa jednim početnim slovom u naslovu, kako bismo izbegli previše pesama engleskom (sa prvom rečju A ili I) i još par začkoljica naravno, ali svakako bravo! :D
Eh sad nikad. Jednom će se dogoditi i to. Put do pobede će biti trnovit ali vredeće kad dobijemo tebe kao organizatora :D

Nakon 17 mucnih sati konacno mi je prosla prijava, na kraju sam se setio trece pesme koja mislim da mozda ima vece sanse za finale, nadam se da ne gresim🤡

arrive-hey.gif

I meni je prošla prijava pa me eto da se vratim malo 🤩

Pretprošlo izdanje sam baš imao prezasićenje i trebala mi je pauza, a prošlo sam maltene i planski preskočio jer te dve nedelje je za mene postojao samo ESC i sve oko njega.
Malo mi i žao jer su teme bile zanimljive, ali eto trenutak je došao sad, i ova je zanimljiva, pesmetina sa liste je prihvaćena, očekujem svašta.

Ja ću se prijaviti 25.05. u 20.59. :devilish:

Šalim se, ali svakako ne žurim nigde. Oko mojih izvođača sumnjam da će biti navala, a i imam dosta opcija.

Pa ovaj plavi ananas. Znam da to navodio tada, a posle je pričao i na Slušajmo FSC, nego je tad još bio nov pa nisam povezao sa ovim sad vec "priznatim" forumasem

Back