Dragi svi, s obzirom da sam bio sprečen da dođem na ceremoniju otvaranja u znak izvinjenja, evo komentara:
I polufinale
1. Uplink feat. NK - To Myself - Energično je. Sviđa mi se, dobro je. Prija mi silovanje, nije nešto muzički kako valja malo je diskutabilno ali vozi.
2. Emkal - Oublie-moi - Poznato mi, kao da sam ranije negde čuo. Ima nešto specifičnou sebi francuski rep, ali pored toliko boljih poslali ste ovo. Čak od ovog izvođača ima boljih.
3. Animal Sun - can you hear the thunder?- Dobro je, samo što ga jako dobro bilduje ali refren daje thank you sister go give me nothing.
4. Ofenbach vs. Nick Waterhouse - Katchi - Ovo svi znamo, ovo ide u finale. I treba.
5. Isak Danielson - Religion - Zašro ste slali pesme koje dobro bilduju i na refrenu konstatno daju ništa. Moglo je biti ogroman potencijal, srozano mišljenje.
6. Alex Newell - Boy, You Can Keep It - Kod ove žene me kupuje energičnost, pozitiva, harizma, podseća na Maltu i na Lizo. Interesantna pesma!
7. Anastasios Rammos - Se dyo mono matia - Sad malo drska ženo plava poludela mi glava! Jako fino, vidimo se u dogodine u Paraliju!
8. Au/Ra - Dance in the Dark - Perika kod kineza u Pandi uzeta, a pesma je skroz pesma za auto, da ide na radiju i da lepo vozim kola.
9. Angellina - Melanholija - Ne mogu da slušam prekinuo sam, sačuvaj bože. Da šaljete ovakve balade još od Angeline. Uspori te u brzoj pesmi, sad zamislite ovde.
10. A Touch of Class - Around The World - Kultno, iz poštovanja zaslužuje prolazak u finale.
11. Ice Spice & Nicki Minaj - Princess Diana - Možete da pričate šta hoćete ovo je jako dobar rep.
12. Elena Esenina - Visnya - Ne znam koji problem imam sa ruskim pesmama, da li je neki patriota u meni ili šta već ali gotivim rusku muziku.
13. Áine ft Courage - Blood Diamonds - Dosadna je pesma. Baš je alternativna podrumara.
14. Alan Walker & Ava Max - Alone, Pt. II - Ruku mogu da dam da je ovo Petar poslao. Ovo se vrtelo po radiju, totalno overrated pesma.
15. Mylène Farmer feat. AaRON - Rayon vert - Unosi mi histeriju iako je sporo.
16. Elley Duhé - Middle of the Night - Ovo mi je favorit polufinala! Svaka čast ko god da je poslao!
17. Amna - Lagana - Mislim da postoji bolji srpski izvođači, tiktokere ne bih da gledam na forumu.
18. Olivia Rodrigo - drivers license - Okej mi je, prosečna jedna pesma.
19. Allie X - Downtown - Visual mi se sviđa, al to nije poenta. Kao interesantno al zapravo nije.
20. ANTONIA x Yoss Bones - Dinero - Ovo Tea Teirović ukrala pesmu. Ali može, kupuje me latino muzika.
II polufinale
1. Armin van Buuren - Turn It Up - Dobro je počelo. Drugo polufinale počelo da gori vidim, bravo bravo!
2. Adnan Nezirov - Drži me da ne padnem-Ma ajde molim te. Stvarno ljudi?
3. Ella Eyre - Comeback - Srednje. Ravnodušan, klasična fsc pesma.
4. Angelina Jordan - Love Don't Let Me Go - Ovo mi je da se napiješ uz vince, napunim kadu i kažem lutko život je pred tobom!
5. Okta Logue - Waves - Dosadno je jako, dalje.
6. Topic, A7S - Breaking Me - Zasad favorit u ovom polufinalu!
7. Evelyn Evelyn - Evelyn Evelyn -Uspavanka.
8. Alice Chater - Wonderland (My Name Is Alice) - Predugo čeka još da sebe najavi. Gruzija ove godine na Evroviziji.
9. Il Volo - A chi mi dice - Nisam neko ko uživa u italijanskoj muzici, nije do njih do mene je.
10. Emel - Gdje je - Prvi put čujem, diskutabilno mi je.
11. AViVA- Psycho - Okej, sviđa mi se i može da sluša.
12. Izïa - Mon cœur - Dua Lipa na francuskom! Dobro mi je sasvim!
13. Anabel Englund - strangely sentimental - Najkraća pesma na fsc-u, sviđa mi se što je quickie, dobra pesmica i to dobra!
14. Anitta- Envolver - Latinaaa slab sam, sve pesme znam!
15. Urban Cone - Pumping Up Clouds - One Pederekšn. Iskreno ne, dečačke grupe su mi jako ne.
16. Amir - Rétine - Dok gledam spot zamišljam ga golog. Možda mu to donese poene.
17. Usnija Redžepova - Kazuj krčmo Džerimo - Jaoooooo, ajmo da zaigramo jedno kolce! Neka joj laka crna zemlja, bila i ostala legenda.
18. Of Monsters and Men - Visitor - Ništa, ne radi me.
19. Alessandra Amoroso - Canzone inutile - Preterali ste sa italijanskim i francuskim pesmama kao da imaju jedine izvođače kojima imena počinju na vokalima.
20. Aitana - Los Ángeles - E ovo je nešto što želim da čujem na fscu, ako ikad budem organizovao fsc to će biti neka latino tema.
21. ANGUS McSIX - Laser-Shooting Dinosaur - Unosi mi nemire, tenzična pesma. Ne znam zašto to šaljete, ako šaljete tvrd zvuk šaljite nešto dobro.