Pokahontas
Ekspert
pa sigurno imaju one aplikacije za arhiviranje stranica, pretvaranja u pdf itd. Koja glupost jbt...Straobalno što je uspelo da nestane 10 godina ovog takmičenja u sekundi lol
pa sigurno imaju one aplikacije za arhiviranje stranica, pretvaranja u pdf itd. Koja glupost jbt...Straobalno što je uspelo da nestane 10 godina ovog takmičenja u sekundi lol
Samo ako izostaviš kolonu sa ukupnim poenima, pa mi sami da izračunamo i saznamo pobednikaako hoćete da vam samo skrinšotujem Excel tabelu i završim posao
Apsolutno bez ikakve zurbe. Niko ti nece reci hvala, pogotovo ne NikoKmeKao neko ko je žurio sa rezultatima na svojoj prvoj organizaciji da se ne bi čekalo dugo i na kraju imao problema sa istim jer mi se pola pobrisalo pa sam većinu morao da radim tokom same prezentacije rezultata, skroz razumem + podržavam Pokija. Neka da sebi koliko god mu vremena treba upravo da bi sve ispalo kako je on zamislio, nema to veze s tim da li neko pravi banere ili ne, bolje dati sebi kao organizatoru vremena da bi sve bilo kako treba nego žuriti kao što sam ja radio.
Tacno je, ne bi mu rekao hvalaApsolutno bez ikakve zurbe. Niko ti nece reci hvala, pogotovo ne NikoKme
I vi posle hoćete što pre rezultate, a šaljete glasove minut pred isteka roka... Čudne sorte ljudske ovde ima, zar ne?20 ljudi glasalo