242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Nije mi dobro kad se setim koliko sam se jebavao na jednoj organizaciji Srbovizije sa raznim fotomotazama svadbe, zurke i paparaco potere i sve je to otislo u zaborav. Ili nf fsc sa zirijem, minipopovima, nastupima.. 😪 Zato sada nista od tih propratnih aktivnosti ne radim, a ruku na srce, vise ni nemam toliko vremena.

Kao neko ko je žurio sa rezultatima na svojoj prvoj organizaciji da se ne bi čekalo dugo i na kraju imao problema sa istim jer mi se pola pobrisalo pa sam većinu morao da radim tokom same prezentacije rezultata, skroz razumem + podržavam Pokija. Neka da sebi koliko god mu vremena treba upravo da bi sve ispalo kako je on zamislio, nema to veze s tim da li neko pravi banere ili ne, bolje dati sebi kao organizatoru vremena da bi sve bilo kako treba nego žuriti kao što sam ja radio.

Glasam poki veceras kad se naderem ili sutra ujutro kas budem mamuran. Od kolicine unesenih tvari u organizam ovisit ce rezultati posljednjeg Hrvata u finalu.

Verujte mi da se ja ne sećam svojih organizacija sem da nije bilo grešaka, pamtio bih da je bilo skandala. A stalno se tresem kad treba nešto da krene.
Srbovizija je bilo nekoliko, FSC doduše samo jedan.
A Stoletova svadba Ruške Jakić i pokojnog Trivana je dokaz da Ruška nadživljava i ovu civilizaciju.

Glasao, finale i nije nesto, ima lepih pesama ali nisu pre-predobri sto vidim i po tome da sam na kraju dao 12 pesmi koju sam vec znao.

Kao neko ko je žurio sa rezultatima na svojoj prvoj organizaciji da se ne bi čekalo dugo i na kraju imao problema sa istim jer mi se pola pobrisalo pa sam većinu morao da radim tokom same prezentacije rezultata, skroz razumem + podržavam Pokija. Neka da sebi koliko god mu vremena treba upravo da bi sve ispalo kako je on zamislio, nema to veze s tim da li neko pravi banere ili ne, bolje dati sebi kao organizatoru vremena da bi sve bilo kako treba nego žuriti kao što sam ja radio.
Apsolutno bez ikakve zurbe. Niko ti nece reci hvala, pogotovo ne NikoKme

Glasao ,opet razočaran da niste doživjeli ovu baladu od Amira .Bitno je da je Usnija u finalu i ovaj Adnan. Plitak potok ....Ovaj FCS ima čini se BiG 15 kao ESC Big 5 ,šta god poslali u finalu hahha .Al dobro moja zadnja Ava Max s FSC koja je takođe ispala sada je u finalu pa nešto i pozitivno ovdje i što nije bilo šala na račun albanske pevaljke . Pjesma My head & my heart neće moći na FSC jer je neko u ovom krugu poslao ATC :ROFLMAO:
Želim da čestitam organizatoru na odličnoj organizaciji i unaprijed pobjedniku ma ko bio.

Back