243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Kad će slike sa proba? Želim da vidim holograme pokojnika!

Moraju da nam dostave urne pošto rade na paru, pa dok se to sve uskladi, tako to...nije to samo doneseš usb i imaš šta hoćeš.

Možda možemo eksperimentalno da ih restauriramo i pustimo tela na baterije, videćemo, imamo neke alhemičare koji su se našli.

U večernjem terminu tu smo da vas prisetimo nekih nastupa države Bebilend koji su stavljeni u kontekst bizarnosti. Mi to tako nismo gledali, već kao nešto što može biti anti nekom kalupu. Da se prisetimo tih specijalnih momenata:

Connie Lingus - Fuck me forever 141. FSC, 14. mesto u polufinalu sa 38 poena. Vrlo kontraverzna numera, graniči se sa bludom i nemoralom. Ali idealna za prvi svadbeni ples.

Paris Hilton – Sexting (Drunken text) 143. FSC takođe ostalo u polufinalu, na 19. mestu sa 20 poena. FSC je bio Svrati na piće koliko se sećamo, a pesma je doživela veće uvrede od domaćih umotvorina. Dakle stop stranim nebulozama, samo domaće imaju prođu.

Alisha Chinani – Made in India 213. FSC, polufinale naravno 17. mesto sa 29 poena osvojilo je srca malobrojnih ali vrednih. Smatrali smo da je ovo idealna pesma sa kojom bi Indija mogla da nastupi na Evroviziji, ali nisu Indijci ovu pesmu odbacili.

Felix Da Housecat ft. Miss Kittin – Madame Hollywood ovo još zamalo da prođe u finale 96. FSC-a, solidno 14. mesto sa 43 poena. Ne sećamo se tačno koja je tema uticala da se ovo pojavi na sceni, ali svako je mogao bar u jednoj Madam da se pronađe.

Ima li tu Omara koji tapše dlanom o dlan na dodeli Nobelove nagrade, nakon koga sam se jedva oslobodio YouTube predloga sličnih pesama? :ROFLMAO:

96. FSC su bili brojevi u naslovu ili tekstu pesme. :LOL:

Mejd in Indija je zvanična himna Miss World za 96. godinu, mislim, inače jedno od najboljih izdanja tog takmičenja.
Nisam učestvovao na tim izdanjima inače bi dobio 12 ko kuću, jes da ti ne bi puno značilo, ostao bi na dnu kao i obično 💀

Ima li tu Omara koji tapše dlanom o dlan na dodeli Nobelove nagrade, nakon koga sam se jedva oslobodio YouTube predloga sličnih pesama? :ROFLMAO:
Oh, Omara smo izostavili jer čovek je uspeo da prođe u finale i time dobio orden počasnog građanina, on će biti prezentiran u nekom drugom bloku. :D Btw, broj ti osao da potažiš. :cool:
Mejd in Indija je zvanična himna Miss World za 96. godinu, mislim, inače jedno od najboljih izdanja tog takmičenja.
Nisam učestvovao na tim izdanjima inače bi dobio 12 ko kuću, jes da ti ne bi puno značilo, ostao bi na dnu kao i obično 💀
Imaginarna 12ica je vrednija od taktičke nule. ❤️

Podsetnik za sutrašnje birače zadataka, brojevi preostali su:

1, 6, 32, 33, 38, 39, 41, 42, 46

FBU: UPITAN NASTUP VANZEMALJACA NA '43. FSC-U

Zbog visokog rizika i atomskih bombi, upitno je sve.

Alisha Chinani – Made in India 213. FSC, polufinale naravno 17. mesto sa 29 poena osvojilo je srca malobrojnih ali vrednih. Smatrali smo da je ovo idealna pesma sa kojom bi Indija mogla da nastupi na Evroviziji, ali nisu Indijci ovu pesmu odbacili.

Made in India :love: još jedan biser sa mog FSC-a. Dao sam tada neke poenčiće. Bio je baš jak FSC.

Da, sećam se da je bio tvoj FSC ali nisam imao smelosti da lupim temu! :D kad nemam spisak nikakav kod sebe, a eto ako neka dobra duša ima listu da nam makar pošalje u pp da se ne blamiramo što ne znamo makar naslove tema. :D
FBU: UPITAN NASTUP VANZEMALJACA NA '43. FSC-U

Zbog visokog rizika i atomskih bombi, upitno je sve.

Ma odakle nama para za hemijsko oružje jedva smo platili sedišta za ljude, možemo jedino da vam kidamo nokte na nogama na živo to je jeftino.

Ostajemo trenutno na 25 prijavljenih pesama i 40 podeljenih zadataka.

Slobodni brojevi: 1, 6, 38, 39, 41, 42, 46.

Da, sećam se da je bio tvoj FSC ali nisam imao smelosti da lupim temu! :D kad nemam spisak nikakav kod sebe, a eto ako neka dobra duša ima listu da nam makar pošalje u pp da se ne blamiramo što ne znamo makar naslove tema. :D
Da, bilo bi lepo ako neko ima spisak sa nazivima tema. Ova konkretna se zvala Svi jezici sveta i bilo je dozvoljeno da se za svaki jezik šalju samo po dva izvođača, jedan muški i jedan ženski. Tada smo imali poludirigovani žreb, tako da isti jezici nisu mogli da budu zajedno u polufinalu.

Sad razmišljam koliko bi pesma koju sam tada slao bila sjajna za zadatak Muzika za klistir duše. Naravno, bottom 3 zagarantovan. :ROFLMAO:

Ovde će žreb biti čista korupcija, ko plati taj će uticati na svoj broj nastupa. :D Nema Bebilend para sada, ovo nam je prilika da se ponovo obogatimo ko kad smo bili milioneri za Srboviziju.

Evo pesme da privučemo pare:

Back