244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Ovog jutra se podsećamo još jedne jFSC zvezde - a to je Bili Ajliš. Nju je na prvo izdanje jFSC-a slao @Destry94 i osvojio 5. mesto u finalu sa pesmom "Bellyache". Verovatno tada nije ni očekivao da će se o toj pesmi pričati godinama koje predstoje i da će pesma biti jedna od asocijacija na jFSC.

Mnogi su tada po prvi put stavili Bili na svoju plejlistu, pa se može reći da je jedno od FSC otkrića.

Svi znamo ko je i gde je Bili danas, pa nema potrebe naročito pisati o tome. Trenutno za svoja dela ima 172 nagrade, uključujući Grammy, MTV VMA, Billboard Music Awards, Brit Awards i jednog Oskara za pesmu "No Time to Die".

Evo kako je Bili najavljena banerom tog prvog jFSC-a. Produkcija je dosta napredovala od te 2018... :D

4RsUqTw.png

Ona je bila na 187. izdanju, a jFSC je bio 167. Sećam se te pesme, zanimljivo da je FSC i nju otkrio pre nego što joj se desila In the Middle of the Night. :D

Stvarno ne vodim racuna ko je kada organizovao, ali mislim da ipak jesam 😅

Mislim da je tada bila i Elley Duhe sa Fever, super pesmica 😁
Da nisi možda mislio na ovo?

Znam da je bila neka pesma Fever, pevušim je i kao znam da nije bila ni Elej ahahah Super pesmica, slao @Micky, ali tek 14. u finalu.

Mislim da skoro svi imaju izvođače koji odgovaraju temi na nekoj listi, samo niste svesni da su ti ljudi toliko mladi. 😁
Ja onda pripadam ovoj grupi "skoro". Da je bilo recimo 50+ imam koliko hoces. Na proslom jFSC-u sam igrom slucaja imao jednu pesmu koju sam cuo neposredno pre tog jFSC.
Mozda mi je ovo prvi put upitno moje ucesce. :eek:

Ja onda pripadam ovoj grupi "skoro". Da je bilo recimo 50+ imam koliko hoces. Na proslom jFSC-u sam igrom slucaja imao jednu pesmu koju sam cuo neposredno pre tog jFSC.
Mozda mi je ovo prvi put upitno moje ucesce. :eek:
Mogu da ti pomognem ako treba. 😍

Nisam video koja je nova FSC teme, slušam ovu pesmu, i setim se da uđem i temu, dok "prilazim" temi razmišljam kako ću je poslati na FSC, i nadam se samo da će se uklopito, ulazim u temu, kad imam šta da pročitam.. 😭😭😭

😂😂

Samira Grbović, poznata pod estradnim imenom Sani, pevačica folk muzike rođena u Bijelom Polju, SR Crna Gora, SFRJ, 09.04.1969. godine... 😌😌

Stvarno ste neki.. 😏

Nisam video koja je nova FSC teme, slušam ovu pesmu, i setim se da uđem i temu, dok "prilazim" temi razmišljam kako ću je poslati na FSC, i nadam se samo da će se uklopito, ulazim u temu, kad imam šta da pročitam.. 😭😭😭

😂😂
Bato, znatiželjan sam, je l' si to van ESC sezone suspendovao pravilo vokal + kompozicija, ili vas je samo pukla sunčanica? 🌞

Sani Grbović ne zna da peva??? Auu, ovo je več hardcore... 😌🔥

Back