Petar
Ekspert
Ja koji sam pustio 3 pesme do sad ahahhahahaPa čekamo da napišeš “Nije što sam organizator, ali za sad su pjesme baš sjajne, jako ste se potrudili”
Ja koji sam pustio 3 pesme do sad ahahhahahaPa čekamo da napišeš “Nije što sam organizator, ali za sad su pjesme baš sjajne, jako ste se potrudili”
koje 3?Ja koji sam pustio 3 pesme do sad ahahhahaha
Moooolim?!Grand show je naravno svakog petka bio rado viđen gost na našem tv-u (nije da se hvalim) , ali ovu Sani prvi put i vidim i čujem xD
Ima i onaj hit "Endrega pošalji pesmu za FSC"Moooolim?!
Pa imala je onaj hit "kada sine sunce na proleće il' ćeš sa mnom il' te biti neće"
Pa kako znam kakvo je izdanje kad još ništa nisam čuo ahahahakoje 3?
ili je izdanje toliko loše da si samo 3 pesme odslušao... do kraja
pa mislim jel si 3 pesme pustio samo da si ih čuo ili si 3 pesme od svih pristiglih pustio... do krajaPa kako znam kakvo je izdanje kad još ništa nisam čuo ahahaha
Šalu na stranu, poslušaću sve pre vas svakako jer prvi glasam!![]()
Drama. Smeh. Shitposting.
Ko je nasao ovu pesmu?View attachment 7215
Dragi forumaši, dobrodošli na 3. izdanje Junior FSC-a!
Zadovoljstvo mi je da vas ugostim u Petarstanu, koji po treći put postaje epicentar potrage za sledećom zvezdom FSC-a.
Podsetimo se da je jFSC na vaše plejliste po prvi put stavio imena poput Bili Ajliš, Au/Re, Theoza, Marcusa & Martinusa, i mnogih drugih, do tada poprilično anonimnih izvođača.
Ovog izdanja, doduše, imamo i mali "obrt" odmah na početku, a to je da je produkcija odlučila da ugosti SVE izvođače koji su rođeni u 21. veku, bez obzira na godine!
Dakle, šaljete:
• Izvođača rođenog nakon 01.01.2001. godine
• Koji nastupa sa svojom originalnom pesmom (obrade nisu dozvoljene)
• I koji poštuje osnovna pravila FSC-a kojih se prisećamo svakog izdanja
>> SPISAK PESAMA <<
Prijave počinju u ponoć, 20.06. i završiće se 26.06. u 12h.
Puno sreće svima i neka pobedi najbolji. A mi se sada prisećamo poslednje pobednice, Erze Mućoli!