Ma neće biti drame ovog izdanja!

Ma neće biti drame ovog izdanja!
Ona i na albanskom ima neke dobro pesmeNju je poslao @Ro97
I ja sam tada pokusala da posaljem Billie, ali s drugom pesmom - idontwannabeyouanymore. Isto tada sam pokusala da posaljem i Grace VanderWaal (mislim da je ona bila prvi, a Billie drugi pokusaj) s pesmom Moonlight koja je i bila prijavljena. I nesto mi u glavi da si i ti isto pokusala nju, ali s drugom pesmom i da mi je bilo zanimljivo sto smo se odabrale iste izvodjace, ali s razlicitim pesmama.Mislim da je bilo otprilike negde u septembru ili početkom oktobra 2013. da budemo još tačniji.2014. godina počinje od 88. FSC-a.
Što se tiče Billie, i meni je Bellyache njena najbolja. Čak sam i htela da je šaljem tada, ali Destry bio brži.Mada se ne žalim preterano, otkrila sam još jednu lepu pesmu, iako se nisam baš proslavila sa plasmanom.
Da ta mala nije ona starija sestra Beba?Došla neka mala i kaže hoću da predstavljam Bebilend. Mi kažemo ajde, idi kad 'oćeš ljubi sve živo al ipak drži bar neki nivo.
Imacu u vidu. Mozda na taj nacin dodjem do poena od tebe.Mogu da ti pomognem ako treba.![]()
Cena?Urednik zabavnog programa TVP je izjavio: Znali smo da u trenutnim kapacitetima ne možemo da odradimo bolji show od onog koji smo napravili sa Baltic Song Contest-om, pa smo odlučili da pomoć tražimo od boljih od nas. Mislimo da je ovo bila dobra kupovina! Naša kreativnost i njihovo umeće su dobitna kombinacija.
Ja sad vidim ovo. Da pozelim dobrodoslicu i da se dugo druzis sa nama na FSC-u.Jaooo, ova tema će biti takav shitposting na kraju.![]()
Inače, izgleda da ćemo imati debitantkinju.
Ladies and gentlemen, Ivaninu dozvolu da se takmiči čeka:
Mala![]()
![]()