244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Ma neće biti drame ovog izdanja!
Kenan Thompson Reaction GIF

Mislim da je bilo otprilike negde u septembru ili početkom oktobra 2013. da budemo još tačniji. :D 2014. godina počinje od 88. FSC-a.
Što se tiče Billie, i meni je Bellyache njena najbolja. Čak sam i htela da je šaljem tada, ali Destry bio brži. :D Mada se ne žalim preterano, otkrila sam još jednu lepu pesmu, iako se nisam baš proslavila sa plasmanom.
I ja sam tada pokusala da posaljem Billie, ali s drugom pesmom - idontwannabeyouanymore. Isto tada sam pokusala da posaljem i Grace VanderWaal (mislim da je ona bila prvi, a Billie drugi pokusaj) s pesmom Moonlight koja je i bila prijavljena. I nesto mi u glavi da si i ti isto pokusala nju, ali s drugom pesmom i da mi je bilo zanimljivo sto smo se odabrale iste izvodjace, ali s razlicitim pesmama.
Treci uspesan pokusaj mi je bio Mike Singer s pesmom Singer, ostao u pf, prvi ispod crte

Joj da, sad sam se setila i za nju kad si pomenula. :D Zanimljivo je da sam, čini mi se i ja bila prva (ili druga možda) ispod crte u suprotnom polufinalu.

Pogledala sam sada, obe smo bile u prvom pf-u, ja prva ispod crte , ti druga tj. 9. i 10. mesto:D

Podsetićemo se još nekih pesama koje su bile hitovi u Petarstanu, a počećemo sa onima koje nisu prošle najsjajnije na samom takmičenju.

Prva takva pesma je Walls od Chloe Channell. Slala je @Ivana i završila 10. u polufinalu.

Zanimljivo je da je i Petarstan kasnije slao kantri devojku i takođe ispao, kantri se na ovom forumu baš ne voli. Ali sećam se da je Tegan Marie tada dobila 12p od @Djole89, tako da je struka rekla svoje. :D

Jako prijatnu baladu Anchor slao je @Anhel i bio 15. u finalu. Ovo je jedna od onih pesama koje mi se dopadnu tek nakon takmičenja.

Veliki hit u Petarstanu je bila i drugoplasirana pesma Run di dum koju je slao @Marko. Zanimljivo je da postoji glasina da je ova pesma pisana za Timofeij i njihovo eventualno učešće na Melodifestivalenu, ali je nekako dospela u ruke Aleksandre Abramejceve.

Gde su i šta rade danas?

Chloe Channel se i dalje bavi muzikom, nije odustala od kantri zvuka, ali ima i primesa tog američkog pop roka koji peva Keli Klarkson.

Cailee Ree nije objavljivala nove pesme već 3 godine.

Aleksandra Abremejceva je sada ALEKSIA i snima rok , pop rok i r'n'b pesme.

Last edited:
Zato ja kažem ovo će biti izdanje bez drame. Nećemo da traumiramo izvođače koji tek počinju svoje karijere!

Jao, lijepo što ste se prisjetili Run di dum, realno ponajvećeg hita u povijesti jFSC-a 🥰

Došla neka mala i kaže hoću da predstavljam Bebilend. Mi kažemo ajde, idi kad 'oćeš ljubi sve živo al ipak drži bar neki nivo.
Da ta mala nije ona starija sestra Beba? :ROFLMAO:

Mogu da ti pomognem ako treba. 😍
Imacu u vidu. Mozda na taj nacin dodjem do poena od tebe.:unsure:
Urednik zabavnog programa TVP je izjavio: Znali smo da u trenutnim kapacitetima ne možemo da odradimo bolji show od onog koji smo napravili sa Baltic Song Contest-om, pa smo odlučili da pomoć tražimo od boljih od nas. Mislimo da je ovo bila dobra kupovina! Naša kreativnost i njihovo umeće su dobitna kombinacija.
Cena?

Uh, nije bas lako. Taman se ponadao da sam nasao nesto odgovarajuce, a kad ono vidim da je "matoro" par meseci za ovo izdanje.
Moze li meni da se progleda kroz prste? 🙏😁

Jaooo, ova tema će biti takav shitposting na kraju.
😂

Inače, izgleda da ćemo imati debitantkinju.

Ladies and gentlemen, Ivaninu dozvolu da se takmiči čeka:

🌞
Mala
🌞
Ja sad vidim ovo. Da pozelim dobrodoslicu i da se dugo druzis sa nama na FSC-u. :D

Last edited:
Sutra:
- Saznajemo ko je zvanična voditeljka jFSC-a
- Prisećamo se još nekih jFSC hitova

Prijavljujte se, jer imamo još par dana do kraja zatvaranja linija!

Već sad mogu da kažem da će prezentacija pesama biti oko 20h u ponedeljak.

Back