244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

37 prijava sa mojom, sa sparkle i Leom 39. Možda i najviše učesnika na nekoj mojoj organizaciji ikada, tj. najverovatnije. :o Znači haos, nisam ovo očekivao, pogotovo ne na ovakvoj temi. :o

Not Funny Eye Roll GIF by MOODMAN

A bas sam se ponadao da mi nece trebati 2 sata da preslusam polufinale ovaj put

Znaci opet Slusamo FSC u dva dana.
Ovaj put sigurno propustam jedno od pf-a zbog posla. :rolleyes:

Donekle je olakšano sa ovim uslovom da mogu izvođači rođeni između 2001. i 2004. inače bi možda bila koja prijava manje.

Ima jedna pesma koju sam odavno hteo da pošaljem, ali sam samo prošao pored nje jer izvođač deluje mnogo starije i tek sad provalih da je rođena u 21. veku i to jer mi je neko rekao 💀

Pesme nisu problem, nego izvodjaci. Bar kod mene. 😅
Upravo to. Za kojeg god izvođača da se zakačim bude minumum '98 godište ili stariji.

U svom šteku, a da odgovara propozicijama, sam imala samo Angelinu Jordan koja je skoro učestvovala.

Petar mi je predložio nešto interesantano, dopada mi se, ali imam osećaj da to nisam ja. Probaću još malo da pronjuškam.

eureka-john-barrymore.gif

Evo da se i ja malo "požalim". Ja sam spremao pesme za pravi jFSC, a onda kad sam skapirao da od toga nema ništa zbog inicijalnih negativnih reakcija izabrao sam sa liste još neke koje odgovaraju novoj temi. Izbor sam sveo sada na dve pesme, jedva, a glavna "muka" je da li poslati mlađeg ili starijeg izvođača. 😁 Jasno je svima da će starijih biti više, pa mi se čini da će mlađima zbog toga biti lakše da se istaknu, a sa druge strane i ta pesma starijeg izvođača mi se jako sviđa.

Inače, ostaje da će prezentacija pesama tj. polufinalna ceremonija biti sutra u 20h, javljam ako bude bilo nekih promena, ali sumnjam.

Još 2h do kraja prijava, može još neko da uleti na spisak prijavljenih do tad. :D

Polufinalna ceremonija večeras u 20h! Lepo se obucite!

Ja ću posle 12h svoju prijavu poslati Stefanu. Prelomio sam šta šaljem.

Jos jednom spavam i predstavljanje izvodjaca na nekoj nijansi tepiha moze da pocne. 😀
Juce ujutru kada sam naleteo na moju pesmu, samo mi se dopala na prvo slusanje. Ali ubrzo je dospela na "ripitu", a na poslu sam je pevusio. Nadam se da ce se bar jos nekom svideti.

I moje FSC mladunče je spremno za učešće. Jedva čekam predstavljanje učesnika. Kao i uvek, nemam prevelika očekivanja što se plasmana tiče. Verovatno će se pesma dopasti Tinteu, što znači bottom 3. 😅

Back