244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Moze meni. Obozavam pire. Inace sam se lepo najeo na proslom izdanju.
Ako je neko poslao Nou, bas bih voleo da mi se svidi pesma.

S obzirom da se tema zove "Trazimo novu zvezdu", mozda si Petre mogao da stavis da jedan od uslova bude debitant izvodjac.

Baš sam sad to hteo da kažem, to bi bilo "malo previše".. 😬

Travolta Legends GIF by Pixel Bandits

Pokušala sam, ali se ne snalazim. Gde ste našli pesme, gdeee 🥺

Pretposlednji dan prijava. 😧 Tresem se i jedva čekam da vidite i čujete sve!!
Sta!? 😲 Mislio sam da je to danas i onda onako vec pospan jutros sa posla brze bolje da nadjem neku pesmu, jer sad ce podne.
Mogao sam lepo odspavati i onda mirno i opusteno jos malo istrazivati. Pa ovo je strasno.
Travolta Legends GIF by Pixel Bandits

Pokušala sam, ali se ne snalazim. Gde ste našli pesme, gdeee 🥺
Pesme nisu problem, nego izvodjaci. Bar kod mene. 😅 Na kraju sam prvo gledao da li izvodjac odgovara, pa tek onda pustao pesme. Najgore mi je bilo jutros kada sam naisao na prelepu pesmu, vidim mlad izvodjac i pomislio da sigurno ima oko 19, 20 godina, a ono se ispostavi da je rodjen 28.12.200. Bas sam se sk****o. 😢

Sta!? 😲 Mislio sam da je to danas i onda onako vec pospan jutros sa posla brze bolje da nadjem neku pesmu, jer sad ce podne.
Mogao sam lepo odspavati i onda mirno i opusteno jos malo istrazivati. Pa ovo je strasno.

Pesme nisu problem, nego izvodjaci. Bar kod mene. 😅 Na kraju sam prvo gledao da li izvodjac odgovara, pa tek onda pustao pesme. Najgore mi je bilo jutros kada sam naisao na prelepu pesmu, vidim mlad izvodjac i pomislio da sigurno ima oko 19, 20 godina, a ono se ispostavi da je rodjen 28.12.200. Bas sam se sk****o. 😢
Hahah bas je matoro.
Zna se da je trebalo da stoji 2000.

Inace se slazem sa Filhijem da treba da imamo povremeno ovakvih tema za nove, mlade izvodjace, iako je za mene tema frustrirajuca za istrazivanje.

Back