ne znam da li je trol ovo i plašim se da pitamAli neverovatno koliko mi je idealan prolazak pesama u 1. Pf, a u 2. totalno obratno..![]()
ne smeš da otkrivaš polufinale Mrmine znam da li je trol ovo i plašim se da pitam
Ne otkrivam ništa, samo kažem da mi se iz prvog pf sve pesme koje su prošle sviđaju, a iz drugog skoro pa nijedna koja je prošla..ne smeš da otkrivaš polufinale Mrmi
HvalaaaaDa, Labi je u finalu, šta je bre ovo?
Da, 12 i 1.
aaaa ja te shvatih pogrešno, sorryNe otkrivam ništa, samo kažem da mi se iz prvog pf sve pesme koje su prošle sviđaju, a iz drugog skoro pa nijedna koja je prošla..
Nažalost, neću moći da organizujem, a verovatno ni da prisustvujem. Ali ako može Stole ili neko drugi, slobodno.Kada će slušanje?
Tek sad vidim ovo. V R I S K A.Klavdia, Emma, Alessandra... alooo filharmonijo, el te bar malo sramota?!
Ukloni lubanju...aaaa ja te shvatih pogrešno, sorry
Joj da nisi ti tagalog?!Pa to i ja prođoh u finale. Svašta.
Jedva čekam tabelu da vidim kako sam se provukao.U svakom slučaju hvala glasačima, ovo mi je prvi put da sam u finalu na jFSC.
Ukloni lubanju...SAD, ODMAH!
![]()
Ooo, cestitam. Pa meni se ne dopada nesto tvoja pesma.Pa to i ja prođoh u finale. Svašta.
Jedva čekam tabelu da vidim kako sam se provukao.U svakom slučaju hvala glasačima, ovo mi je prvi put da sam u finalu na jFSC.
Hahahahaha ja sam cekao najavljenu vreme 20:00, i sa Mrm zapalili smo atmosferu na "Party for every badi,a tu sve je zavrsenoLabi gleda rezultate u vremenskoj zoni severnoistočnog Pacifika...