244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Cestitam Vaxu sto je upropastio prolazak u finale sa odlicnom pesmom. 😠 Cim mi se dopala pesma, pretpostavio sam da nesto nece biti dobro.
Bas sam se pitao ko je poslao Aliku posto nisam bio siguran kome se jos ona dopala na Evroviziji pored mene.

Sto se mog prolaska u finale tice, zaista sam iznenadjen. Verovatno sreca u zrebu i bio sam sa onima kojima se vise dopada limunada od zestine. Ovaj put nisam imao neka ocekivanja za prolaz kada sam slao pesmu. Vise mi je bilo kao da saljem za neki revijalni deo. U finalu da izbegnem dno i ja prezadovoljan.

Opet su mi ostali dosta favorita u oba pf-a.

1. pf

10p Nuit Incolore
7p Alessandra
6p Putri Ariani
5p Maelle

2. pf

12p Alika
8p Kanita
5p Dzejla
2p Allie Sherlock
1p Pajak, Lara

Treba nam FSC pun testosterona.
Ja sam imao jednom ideju samo muški FSC, i to napaćeni muškarci po mogućnosti Rakovi poput mene. Da se plače i preispituju životne odluke tokom preslušavanja.

Inače, U FINALU BRE, IDEMO!

Šteta za Baloša, šteta za Vaxa koji je dsq. Jbg.

Petre bravo za šov!!!

Ja sam imao jednom ideju samo muški FSC, i to napaćeni muškarci po mogućnosti Rakovi poput mene. Da se plače i preispituju životne odluke tokom preslušavanja.

Inače, U FINALU BRE, IDEMO!

Šteta za Baloša, šteta za Vaxa koji je dsq. Jbg.

Petre bravo za šov!!!
Nadam se da ce biti prilike za jedan takav FSC. (y)

Pohvale za Petra. Oko celog programa prilikom proglasenja, kao i za tabele. (y)

@Tinte

Pošto ne znam kad će da se desi da ja organizujem, moje teme bi bile Grčka ili Španija ILI Grčka + Španija, Dragi Bravo (dakle period dvehiljaditih) ili All Male FSC. (dobro Bebi ajde i horoskop 2.0 možda)

Dođavola neka ide sve! :mad: Drugi put uzastopno kod Petra sam prvi ispod crte. I to još iz jačeg polufinala. :(

Ukupno:

Filhy Excel tabele vs Petar ChatGPT 13:13

13/21 (y)
A, pa nisam to ja. :geek: To su Dodo, Marko, Stole, Petar, Mala, Đole, Who i Whisky. ;)

Ali stvarno da žena zvana "I vokal, i kompozicija" ne prođe samo zbog neglasanja?! :eek: Tuga!

Znači Bh-Bh dobila 12 od DrWho-a i neku random "jedinicu"?

Ali syd hartha koja prolazi u finale? 👏 Tačno sam znao da ima lepe šanse! A na Slušamou je bio komentar kako tako nešto možemo da volimo samo Mrm i ja! 😂

Još jednom da ponovim da me je Tintoreto po ko zna koji put za srce ujeo. A očekivao sam da mu se svidi pesma. Tugica🥲

vera-ljubav.gif

@Tinte

Pošto ne znam kad će da se desi da ja organizujem, moje teme bi bile Grčka ili Španija ILI Grčka + Španija, Dragi Bravo (dakle period dvehiljaditih) ili All Male FSC. (dobro Bebi ajde i horoskop 2.0 možda)
Moze. Sve teme mi odgovaraju. Imam jednu grcku pesmu koju pokusavam poslati sad vec 3 godine i nikako da budu odgovarajuci uslovi.
Petre, znas sta ti je ciniti. ;)

Dođavola neka ide sve! :mad: Drugi put uzastopno kod Petra sam prvi ispod crte. I to još iz jačeg polufinala. :(

A, pa nisam to ja. :geek: To su Dodo, Marko, Stole, Petar, Mala, Đole, Who i Whisky. ;)

Ali stvarno da žena zvana "I vokal, i kompozicija" ne prođe samo zbog neglasanja?! :eek: Tuga!

Znači Bh-Bh dobila 12 od DrWho-a i neku random "jedinicu"?

Ali syd hartha koja prolazi u finale? 👏 Tačno sam znao da ima lepe šanse! A na Slušamou je bio komentar kako tako nešto možemo da volimo samo Mrm i ja! 😂
Hahah znam da to nisi ti, ali lakse je tako ispratiti, kao i za Petrov chat.
Gledajuci obe prognoze u 1. pf-u neocekivano je prosla Syd Hartha, a u 2. pf-u BIBI.

Još jednom da ponovim da me je Tintoreto po ko zna koji put za srce ujeo. A očekivao sam da mu se svidi pesma. Tugica🥲

vera-ljubav.gif
Jesi prosao u finale? Jesi. ☺️ Nemoj da prodjes kao Vax.
Evo i MilanB se raduje sto mi njegova pesma nije naj.

Osećam se razočarano, ne sa ne prolaskom u finale već sa osvojenih 38 poena, zaista?!
Očekivano van finala. Hvala onima koji su glasali za Maelle!
Robbed 😞

Mene ta pesma neobjašnjivo asocira na Maju Volk lol

Tinte već dosta izdanja zaredom servira ukus! Sve što pošaljem mu se svidi. Moja amajlija 😍

Tabele za proglasenje me podsetile na junior 2019 🤗
Po mojoj nekoj proceni u drugom pf bilo vise takticara nego u prvom 🤭
Ja konacno u finalu, drago mi je, jer sam bas zeleo ☺️

Ja bogami sad već imam visoka očekivanja, najviša do sada.. Neverovatno, od Petrovog JFSC sam najmanje očekivao, a sad su mi narasla očekivanja poprilično.. Samo da se ne olupam o betOn.. 😌😁

U finale mi je prošlo čak devet pesama i odličan je mix ispao na kraju. Zapravo bih sve pesme koje sam izdvojio za poene mogao da bodujem sa 8-12p u nekoj drugačijoj postavi.

Valjda ću na nekom narednom izdanju imati treća sreća momenat, pošto na dve Petrove org. nisam mrdnuo iz pf. 😅

Srpkinja Lahra žrtva žreba. :( Mislim da bi u prvom pf imala bolje šanse.

Sad očekujem top 10.

Namjestiće Petar i pobjedu zbog jedne od ovih tema koje sam nabrojao

Back