Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Helo, društvulence! Forum is back, and Grozda is back. Od ovih tizerčića, mogu da zaključim samo jedno: a to je da svim srcem navijam za Gramofondžije, koji će, verujem, razbucati sve evro i srbo-evro klišee za Evrosong, sveži, drugačiji, inovativni, dobri muzičari. Druga želja mi je da mister Šmrkoljus - ne, nikako, ni u zanemarljivom procentu ne uđe u ikakvu poziciju da bude naš svekoliki i vaskoliki predstavnik, bez obzira na pesmu jer on, uzevši u obzir sav milje i bekgraund njegovog života i rada, nije ličnost za ovakvu vrstu takmičenja, uvažavajući uz to svu njegovu popularnost, koju, očigledno ima. Dakle: Gramofondžije, a potom i svako drugi ko ima dobru pesmu. Zorjinim tizerom nisam oduševljena, đasvi mi se Angelina, a za ostaloi - videćemo. Ljubac svima!

Moram da iskažem svoj prezir prema ljudima koji ama baš bez ikakvog razloga preziru i prozivaju Saru Jo. Svaka granica bilo kakvog ukusa je već odavno prevaziđena, pogotovo od grupacije ljudi kojima su puna usta usta tolerancije za koju se kao bore.

Tviter je toliko jedno toksično mesto da se trudim da ga izbegavam što je više moguće. Kad su Saru Jo razvukli jer je odgovorila na prozivku Ma*e N*kolić ja sam stao u njenu odbranu i onda su i mene razvukli. A samo 7 dana ili čak i manje ranije se cela Tviter zajednica sablažnjavala nad cyber bullying-om jer se tad desilo sve ono s Kikom. I sve to rade da bi bili zanimljivi nekome.

Za Karleušu razumijem donekle jer ona voli da provocira, ali odobravati to što ju je udario Duško je bilo dno dna. Opet sa druge strane Milica Pavlović i Sara Jo šta god urade bude predmet takvog zlostavljanja da mi se okrene želudac.

Angelinin tizer mi malo vuce na buckuris, Sarin mi se svidja ali se plasim kako ce cela pesma da zvuci.

I Bojana Mašković na poslednjem storiju objavila delić pesme...

Da, Bojana je kačila više puta po delić.

Jelena Pajić - Pogledi

Ok je ali nešto mi fali.Ona je onače bils već 2 puta na ESC sa Knezom i sa Hurricane.

I meni nešto fali. Malo me podseća na Ceo svet je moj.

Status
Not open for further replies.
Back