Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja bas mislim da bi SJB pokidala sa Muskarcinom jer pesma zvuci alternativno i tootalno drugacije od standardih esc bopova, a setimo se kako je LoveWave razvalila.
Sari bas treba tako neki inovativan nastup sa premocnim efektima, nije ovo pesma za nesto obicno.

Ja bas mislim da bi SJB pokidala sa Muskarcinom jer pesma zvuci alternativno i tootalno drugacije od standardih esc bopova, a setimo se kako je LoveWave razvalila.
Sari bas treba tako neki inovativan nastup sa premocnim efektima, nije ovo pesma za nesto obicno.
Kao što rekoh, nastupi LoveWave i Taken by the stranger da dobiju dijete.

Mislim da će Sari za nastup, bar kad je koreografija u pitanju, biti zadužen Ziga Soltar, koreograf iz Slovenije, sa kojim je navodno u vezi.

Ma siguran sam da će to izgleda lepo, samo da smisle nešto malo inovativno za nastup

Intrigantna Sara. Videcemo Angelinu,zvuci malo kao Loco loco, Igor ce imati dobru pesmu garant.

Inace svidja mi se hajp koji ucesnici prave ove godine, tizer, najave. Vidi se da ih je par bar napaljeno da odu na ESC.

To je ono sto smo I prognozirali 2018. godine kada se vratila Beovizija, da ce svake godine to biti sve bolje kako prelazi u tradiciju I kako se popularizuje festival.

Mislim I dalje da je broj pesama velika greska jer ce sakriti cinjenicu da ce ova Beovizija po kvalitetu sigurno biti i najjaca od povratka.

Ispala i ja sad skapirah da je stara pesma 🤣
A imam osecaj da sam je i cula zbog tog dela teskta
Sorry

Status
Not open for further replies.
Back