Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa tacno ne bih spavao tu noc. Bolje da objave ujutru kad se svi lepo probudimo, naspavamo i budemo spremni da procenimo najveci esc potencijal :D

Pošto radim od kuće neće mi biti potreban slobodan dan za to, ali ako objave posle 12 verovatno ću slušati dok radim. :D Već vidim kako će mi se baš dopasti neke koje nemaju nikakve šanse.

Euterpa bend moze imati iznenadjujuce ok pesmu. Sladoled sa medom je bio radijski hit.

Angellina odlična, Sara misteriozna sa par sekundi, Igor obećava, Konstrakta takođe, Zoe već znam da kida, Zorjino ono što je izašlo mi se sviđa... Pa da imamo izbor od samo 10 pjesama, bio bi najjači

Naivi je pesmu komponovao Babonja, koji je bubnjar Zane i ranije Pilota, a napisao je i nekoliko hitova, npr. "Zagrli" Goci Tržan, "Mastilo i voda" Zdravku Čoliću, "Marija" DnD-u... Naiva je preko njega zapravo upoznala Žiku i Jelenu.

Eh da je Goci sad neka baladetina popud "Zagrli", a ne ovaj krš što će zasluženo da grli dno liste polufinala, sa max 1-2 poena iz sažaljenja. 😢

Ja ni ove do sada objavljene pesme, kao ni tizere, nisam preslušao. Iako ste me za neke zaintrigirali komentarima. Čekam da objave sve pa krećem sa slušanjem.

Eh da je Goci sad neka baladetina popud "Zagrli", a ne ovaj krš što će zasluženo da grli dno liste polufinala, sa max 1-2 poena iz sažaljenja. 😢
Kontam da je i u fioci imala neku bolju, "festivalskiju" neobjavljenu pesmu

Meni je Fitilj najbolja Gocina pjesma još od Gluve usne, znači u poslednjih 8 godina. Nije konkurentna, ali je dobra.

Konstrakta objavila dva djelića pjesme, obećava

Da, ovaj novi tizer Konstrakte zvuci intrigantno.

Realno pesme koje su pustene cele pre Beovizije su smece, ovi sto pustaju tizere su se ozbiljnine spremali lol

Status
Not open for further replies.
Back