Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nadam se da će lijepo da se rasporede pjesme po polufinalima da stvarno dobijemo finale sa svim odličnim pjesmama

Svidja mi se vas opis ovih teasera, Sarin obecava. Jedva cekam cele pesme.

Sredio I ja slobodan Dan

200.gif

Ja radim od 3, tako da ću do tad da preslušam sve i iskomentarišem :D

Svidja mi se vas opis ovih teasera, Sarin obecava. Jedva cekam cele pesme.
Sarin tizer je prekratak i bukvalno se nista ne cuje osim sto izgovori Hoce, hoce, zabranjeno voce hoce. Mozes slobodno da pustis.

OK, evo pustio sam.....ne mogu mnogo da kazem na osnovu ovog isecka ali svakako imam zelju da je cujem celu. Tako da, glavni cilj je ispunjen :D

Nisam siguran koliko su ti tizeri reprezentativni, sećam se da smo 2017. svi bili oduševljeni etno elementima u tizeru za "In Too Deep", pa toga nije ni bilo u finalnoj verziji.

Jedva čekam da čujem Zorjinu pesmu sutra... Ako bih gledao samo njih 3, dvoumim se da li bih pre Zorju ili Angellinu voleo da vidim na ESC-u, Saru stavljam na 3. mesto.. Ali pre svih njih mi je Igor na 1. mestu (y)

Zorja odlično zvuči, sličan etno kao Alina u Ukrajini. Siguran sam da će se strani fanovi oduševiti kad izađe sutra

Mislim da ce biti dosta jaca pesma od Krune.

Melodija je.....melodicnija nego Kruna. Hehe

Isto. Primetio sam da se dosta ljudi odabralo za jednu od njih 3 i pokušavaju da spusti druge dve dok ono meni su sve drage, iako mi je Sara prvi favorit. Zorju jako volim još od ZG, prvi put nakon ne znam koliko sam gledao ZG i to samo zbog nje i samo večeri kad je ona nastupala. Koja god od njih 3 da pobedi, biću srećan i nadam se da će se druge dve vratiti sledećih godina.

Status
Not open for further replies.
Back