Ja sam iznenadjen da nisam napisao da mi je drago sto je organizator u finalu. Kad vec organizator nije direktni finalista, najvatreniji sam navijac bez obzira da li mi je pesma najgora. Ne znam kako sam to predvideo. Sad me je sramota.
U našem poremećenom obrazovnom sistemu, "izvanredi studenti" i "studenti sa prosekom većim od 9" ne idu jedno sa drugim, čast izuzecima, ali u opštem slučaju to ne važi. Kad pogledam neke na nekim privatnim studijama opušteno ređaju sve 10-ke, a pored toga se bave sa sto stvari, i stižu svuda, to me podseti na nadljudske napore i uspehe ministra finansija koji pored hiljadu obaveza, stigne da doktorira u inostranstvu bez problema. Recimo ne bih mogao da kažem da je takav student bolji od nekog sa medicine koji ima prosek 8,50 itd. Verovatno ste čuli ovih dana kako su prošli vukovci na prijemnom ispitu na Medicinskom fakultetu i FON-u, oko četvrtine prijavljenih vukovaca nisu položili, tj. imali su manje od polovine poena. Na FON-u je konkurisalo 399 vukovaca, odakle nam uopšte toliko vukovaca? Nekad je to mogao biti neko ko je stvarno izvanredan učenik, najčešće neko ko ode i na neka takmičenja, i ima kontinuitet, a kada je to slučaj, teško da se može desiti da uradi loše prijamni, čak i bez posebne pripreme. Uopšte, do pre 20-ak godina broj odličnih đaka po odeljenju je bio možda do 5, gore-dole neki broj, a sada "odlikaša" ima na tone, a nažalost i vukovaca koji to ne zaslužuju da budu. U Petarstanu je možda drugačije i ta granica od 9 se ne prelazi tako lako
Finalna priredba će biti održana večeras u 20h.
A dok čekamo, tu je ChatGPT kladionica!
Based on the given information and considering the parameters of popularity, genre preference, and other factors that may contribute to the chances of winning, here is the ranking of the qualified songs from highest to lowest chance of winning:
JVKE - golden hour
Griff - One Night
Loi - Gold
Lena - Mali Milion
IBE - Control
Carla Lazzari - Alors chut
Masayah - Ni Panike
Claude - Ladada
Alin Golan - Kol Ha’Layla
Benson Boone - In the Stars
Noa Kirel - Provoktivit
BiBi - Încă un dans
Nessa Barrett - dying on the inside
Leya - Mara
Lenni Kim - mélancolie
Dara Ekimova - Byagam
Klavdia - Haramata
syd hartha - lipad
Stephen Sanchez - Until I Found You
Camylio - monsters
IVE - I Am
Please note that this ranking is based on the given criteria and the information provided. The actual chances of winning can be influenced by various factors, including live performances, audience reception, and jury opinions during the contest.
Ako su linije zbilja zatvorene, dozvolite mi da prospem malo neka svoja proročanstva iz svog mozga.
U zagradi postotak koliko sam uvjeren da je to određeni forumaš poslao
Alin Golan - Marko(40%)
BiBi - MilanB(90%)
JVKE - Stole(40%)
IVE - Shum(20%)
syd hartha - etica(45%)
Carla Lazzari - Boxy(30%)
Camylio - Djole89(35%)
Griff - Labi(15%)
Klavdia - Majsta94(80%)
Masayah - rintintin(40%)
Claude - Micky(60%)
Benson Boone - Tinte(20%)
Loi - Niko(90%)
Lenni Kim - Pokahontas(20%)
Lena - Stefan28(35%)
Dara Ekimova - Endrega(50%)
IBE - Petar(40%)
Noa Kirel - Storm(200%)
Stephen Sanchez - Leo Cezar(60%)
Nessa Barrett - Milos-S(50%)
Leya - Mrm(90%)
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.