244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Ali je*ena Forumska Murija. Imao sam tipa 15 godina i tresao sam se od anksioznosti dok su mojim umom manipulisali stariji forumaši poput Sarbela. :o Ali tad sam ispekao zanat da nekoliko godina kasnije nastavim Forumski Survivor od druge sezone!

Sarbel je u jednom momentu dovodio neke svoje prijateljice i okupljao neku svoju ekipu na forum. Pa je Simon hteo da mu ospori pobedu Emine Jahović. :ROFLMAO:

Ma mnogo se nameštalo, više nego što znamo. Pa Ćuprija nikad nije pobedila na Šljamoviziji, o čemu pričamo više.

Nemojte tako molim vas, pa nije Vršac namestio sebi nijednu pobedu. Nego bili smo popularni u datom trenutku.

Dobro si vratio temu malo u on topic, taman sam se spremala da se oglasim. :rolleyes::D
Moji glasovi stižu ili tokom noći ili najkasnije sutra u neko doba.

Ako ne stignem da spremim sve za petak uveče, finalna ceremonija će biti u neko vreme u subotu. Odmah da najavim da to može da se desi, pa ko će da kmeči neka kmeči.

Da, gimnazija u Sremskim Karlovcima, mada ne u isto vreme. :D

Ipak treba imati meru, što mislim da sam jednom i Petru pisala čini mi se. :D
Mada, možda bi bilo dobro da imamo i neku temu posebnu, gde bi se podsećali stvari sa tog starog foruma.

Evo još jedne on topic zanimljivosti:

Pitao sam ChatGPT da na osnovu istih parametara kao u polufinalu poređa pesme od one koja ima najmanje šanse da pobedi ka najviše... I imamo AI pobednika! 😍 Cela rang lista će biti objavljena po isteku glasanja, a ovo ubuduće može da nam bude zamena za kladionicu.

Dobro. Kad već toliko čekam, bar da opet pobijedim u Petarstanu. :)

Ma neću da slušam da vam se odužilo! Samo #BrzoJeProšlo!

Back