Šta trenutno slušate?

E poslušaj ceo album, odlični su mi :D

Ova mi je isto super:

Tek sada vidim da su Porto Morto bili na Exit-u. 😪 Def nisam mogla da stignem na sve svirke od prevelike guzve, toliko toga je bilo za cuti i videti, a drustvo se pita. Meni je bitnije dobro drustvo nego samo mesto izlaska. Mada, na Exit-u se sve racuna i sve je bitno, jer najveca Zurka je u gradu... bila sam vise puta na Exit-u i svaki put mi je bilo fenomenalno iskustvo... ovaj put mozda i sto sam nenadano uletela u oblak mare u jednom trenu 🤣 🤣🤣

Bili su i prošlo leto na Gradić Festu ali sam ja bio na proslavi venčanja drugara i drugarice pa nisam mogao otići. Nastupali na bini kod kapije u Petrovaradinu a ja na vikendici 10 minuta odatle :(

Bili su i prošlo leto na Gradić Festu ali sam ja bio na proslavi venčanja drugara i drugarice pa nisam mogao otići. Nastupali na bini kod kapije u Petrovaradinu a ja na vikendici 10 minuta odatle :(
Bas steta. Mislim da uzivo daju jos jednu nijansu u performansu. Svirace oni jos... 😀

Taman sam pomislila kako Porto Morto u pesmi Ljeto u gradu zvuci kao Haustor, a onda ugledam da je bas-gitarista clan Rundekovog benda i da su saradjivali sa njim na pesmi Hodaj. Bas se cuje na prvo slusanje. :love:

Back